Ζητείται προπονητής με όραμα και ελπίδα

Ζητείται προπονητής με όραμα και ελπίδα

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 10:43
5 σχόλια

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα να μένει ακόμα χωρίς πόντο στο πρωτάθλημα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έφεραν το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αγωνιστική εικόνα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα για μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης ήταν τέτοια που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στους ανθρώπους του συλλόγου και έτσι το πρώτο δυνατό ηλεκτροσόκ έφερε την αλλαγή του προπονητή.

Ο Αστέρας Τρίπολης με βάση τα όσα άφησε ως πρόγευση στον κόσμο του από τα φιλικά παιχνίδια, δεν μπόρεσε να βγάλει στο χορτάρι το παραμικρό σε αυτούς τους πρώτους τρεις επίσημους αγώνες, γνωρίζοντας την ήττα με κάτω τα χέρια στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο '«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με το ματς να τελειώνει στο πρώτο 25λεπτό του, με το κακό να τριτώνει στο Περιστέρι με τον Αστέρα ναι μεν να παρουσιάζεται ελαφρώς καλύτερος αλλά και πάλι να γνωρίζει την ήττα από τον Ατρόμητο σε έναν αγώνα άπου μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας στο 75' τα πάντα τελείωσαν.

Είναι δεδομένο πως ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης ανήκει στον Μάκη Χάβο για αυτό το 0/3 και την κακή εικόνα της ομάδας με τον πρώην πια προπονητή του Αστέρα να πληρώνει πολλές από τις προσωπικές του καλοκαιρινές επιλογές και να μην μπορεί να μετουσιώσει πράγματα και πλάνα που είχε στο μυαλό του για τον νέο Αστέρα όπως θα ήθελε. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως δεν είναι ο μόνος που φταίει.

Όταν δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε μια ομάδα, η αλλαγή προπονητή μοιάζει αναπόφευκτη. Πλέον όμως ο Μάκης Χάβος δεν θα βρίσκεται στον κιτρινομπλέ πάγκο με τον αντικαταστάτη του να αναμένεται από ώρα σε ώρα ωστόσο η ανάληψη των ευθυνών θα πρέπει να είναι συνολική και να γίνει άμεσα στις τάξεις της ομάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης στον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» την προσεχή Κυριακή για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι βέβαιο πως θα πάει με νέο προπονητή με το ερώτημα που δημιουργείται να αφορά στο τι μπορεί και τι ακριβώς προλαβαίνει να αλλάξει μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο νέος προπονητής που θα έρθει για να κάτσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης καλείται να διαχειριστεί μια ομάδα που έχει έως τώρα τρεις ήττες με μηδέν βαθμούς απολογισμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με την ψυχολογία να είναι καταρρακωμένη και την αυτοπεποίθηση λαβωμένη τόσο λόγω των κακών αποτελεσμάτων όσο και εξαιτίας της εικόνας που έχει παρουσιάσει ο Αστέρας πάνω στο χορτάρι.

Ο νέος προπονητής, λοιπόν, θα πρέπει να κουβαλά μαζί του ένα όραμα που να συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες αυτής της ομάδας, να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση για το πώς έχει διαμορφωθεί και να έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο και πλάνο που θα οδηγήσει ξανά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, να είναι έτοιμος να αντέξει στην πίεση του πρέπει μιας ομάδας που θέλει να επιστρέψει εκεί που έφθασε με το σπαθί της και το ποδόσφαιρο της τα προηγούμενα χρόνια και εκεί που πραγματικά της ανήκει. Στην πρώτη πεντάδα, στην Ευρώπη...

Η ονοματολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από τον αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης είναι ιδιαίτερα έντονη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ελληνική αγορά έχει τον πρώτο λόγο στην κούρσα της διαδοχής και πολύ σύντομα ο γρίφος αυτός θα έχει λυθεί.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!!

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!!

Παράγκα και Οραμα στο νέο τεύχος: Φυσάει στην Τρίπολη όπως στο ΟΑΚΑ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.