Μάκης Χάβος: «Αυτό το αποτέλεσμα είναι κρίμα και άδικο»

Μάκης Χάβος: «Αυτό το αποτέλεσμα είναι κρίμα και άδικο»

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 20:52
3 σχόλια

Ο Μάκης Χάβος στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό είναι κρίμα και άδικο για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός είπε χαρακτηριστικά "Όλοι είδαν ότι έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα’’ σχετικά με την εικόνα που είχε το παιχνίδι και τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

Αναλυτικά

«Όλοι είδαν ότι έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα αυτό το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες  σε αντίθεση με τον Ατρόμητο ο οποίος προσπαθούσε να μας απειλήσει μόνο με βαθιές μπαλιές. 

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και ειδικά μέχρι την αποβολή του Ιγκλέσιας να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά  τελικά δεν τα καταφέραμε. Αυτό το αποτέλεσμα είναι κρίμα και άδικο για την προσπάθεια των παιδιών σήμερα σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ηττηθούμε». 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

αχ μακη μου μακη μου.................αυτο εχω αρχισει και γραφω ποση ωρα και εγω για να μη σε φανε .................οχι τωρα που πανε καλα τα πραγματα και για εμας ρε μακη μου να σε στειλουν..................ποτε θα ξαναβρουμε τετοια σιγουρια .............................

Κρίμα κ άδικο ήταν ή πρόσληψη σου τζιμανι μου..καντην τώρα πριν χαθεί η χρονιά.συνεχιζω να πιστεύω στα παιδιά.ερχονται πολύ καλύτερες ημέρες,αρκει να απομακρυνθεί ο πλέον ακατάλληλος coach.τ σιμπατε μαρίνο κ γίναμε.

Παίζει να έκλαιγε από τη χαρά του, ήξερε πως μετά την ήττα αυτή το καραγκιοζιλίκι τελείωσε, τα τελευταία φράγκα στη τσέπη του και σπίτι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.