Τέλος ο Χάβος για τον Αστέρα

Τέλος ο Χάβος για τον Αστέρα

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 16:26
18 σχόλια

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον."

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Γιατί κάθε φορά που δεν πάει καλά η ομάδα,διώχνει τον βοηθό προπονητή!Α ρε Μούκαμ τι μας έκανες;

Ετσι στον ιδιωτικό τομέα απόλυση με συνοπτικές διαδικασίες υπό την επιδοκιμασία των δημοσίων θρεφταριών που δεν φοβούνται χάροντα γιατί είναι αποδοτικοί στο να εισπράττουν τον μισθό τους.

ρε παιδια το μακη...............το μακαρο ρε παιδια ?τωρα που ειχαμε βρει ενα σιγουρο? μακη σε τι μαντηλι να κλαψω.............μαυρο ασπρο καλαματιανο ..........................παλι καλα σωθηκε ο Σταικος,προλαβε και υπεγραψε σε ομαδα αντε να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματακια μας...........οταν τα ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΑΜΕ εδω και καιρο,και σας λεγαμε μας ξενερωσαμε με το συνονθυλευμα που εχετε φτιαξει μας-με κραζατε ,μην ξαναρθεις γηπεδο ,και κατσε να πιεις καφεδες εξω κλπ κλπ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ τωρα

Ανώνυμε 19/28,επειδή σε παρακολουθώ έχεις απόλυτο δίκιο.Πρέπει να ξέρεις ότι απευθύνεσαι σε κουφούς και πάνω από όλα σε έμμισθους.έτσι μη χαλάς τη ζαχαρένια σου.

φιλε 20.40 λες να μην ξερω οτι απευθυνομαι σε κουφους? και σιγα μη κατσω να χαλασω τη ζαχαρενια μου με δαυτους....................για ενα πραγμα μονο σκαω .μου εκοψαν το γηπεδο,την απολαυση της κυριακης που περιμενουμε ολοι μας οσοι εχουμε ζησει ετσι ,να παμε γηπεδο να δουμε μπαλιτσα,ολα τα χρονια ημουνα μεσα με ηλιο με κρυο βροχες και χιονια,και τωρα δε θελω να τους δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στεναχωριεμαι και που το λεω ,αν θες με πιστευεις.

Τώρα θα έχει σειρά και ο έμμισθος του Παναρκαδικού που επίσης χρησιμοποιεί χαρτάκι. Ο Μυρουδιάς που γνωρίζετε.

@anonynos Αμάν πια τόση κλάψα...Νιανιά το' κανες...Το καταλάβαμε, έκοψες το γήπεδο...Τί θες να κάνουμε τώρα; Να αυτοκτονήσουμε; Ρε π0u$t# μου με τον κάθε πονεμένο εδώ μέσα...

Ταμείο τέλος, αλλά θα ξαναγεμίσουνε οι κάβες της πόλης. Στο καλό.

Σωστά, διώξτε τον άχρηστο φωνάζουν οι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι με τη σιγουριά της μόνιμης θέσης

Ωραία....τρεχάτε τώρα να πάρετε τα απομεινάρια του γαυροσυστήματος τον Ελευθερόπουλο να μας κόψετε τελείως το γήπεδο....αλλα δέν πειράζει οι 20 χειροκροτητές σας θα βρίσκονται εκεί...

καλως απέλυσαν το ΧΑΒΟ αλλα το θεμα ειναι οτι και αυτοι που τους προσλαμβανουν δεν εχουν σχεση με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν ανθρωπους που εχουν σχεση με το σπορ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΚΑΡΕΜΠΕ -ΠΑΟ -ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ- ΑΕΚ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ,ΕΔΩ ΤΙ: επειδη ετυχε μερικοι να ειναι στην ομαδα για διαφορους λογους παει να πει οτι γνωριζουν ,οχι κυριοι θελει και γνωστες του σπορ ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και να μην εχουν το καταλληλο επιτελειο για αυτες τις καταστασεις

09:56. ρε φιλε συγκρινεις ολυμπιακο αεκ παναθηναικο με αστερα ? τα επιτελεια που εχουν ?? σοβαρα μιλας η εισαι τερμα ασχετος ? εχεις δει το επιτελειο του αστερα ? ο μποροβηλος απο τη δεη και οι υπολοιποι οι 'διαλεχτοι' .και λες εβαλαν το χερι στη τσεπη ? σχετικα με τι εβαλαν το χερι στη τσεπη ? στο επιτελειο ? παιχτες ? προπονητη ? ξεκινηστε να πηγαινετε στο γηπεδο να στηριζετε την ομαδα σας και μετα κατσε πες τα δικα σου που νομιζετε οτι οι ομαδες ειναι καθε κυριακη και νικες .οι ομαδες ειναι και στις ηττες και στις ισοπαλιες που γινατε boca juniors σε στημενο πρωταθλημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.