Στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή η διαχείριση των απορριμμάτων

Στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή η διαχείριση των απορριμμάτων

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 18:33
3 σχόλια

Ο κύβος ερρίφθη! Ύστερα από χρόνιες διαμάχες και αμφιταλαντεύσεις, η Κυβέρνηση αποφάσισε, διά των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η υπογραφή της σχετικής σύμβασης θα γίνει μέσα σε ένα δίμηνο και η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή υποχρεώνεται να κάνει διαχείριση των απορριμμάτων ή, εν πάση περιπτώσει, να τα υποδέχεται, μέσα σε ένα πεντάμηνο από την υπογραφή της σύμβασης. Προφανώς, ισχύουν οι όποιες τροποποιήσεις έγιναν αποδεκτές από τις δύο πλευρές, την Κυβέρνηση και την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, κατά τις σχετικές συζητήσεις.

Η εκτίμηση είναι πως ο δρόμος θα είναι μακρύς και τα προβλήματα που θα πρέπει να ξεπερασθούν μεγάλα, αλλά - χωρίς αμφιβολία - φαίνεται πως έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα, που προσδιορίζει την κατεύθυνση διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, δηλαδή την κεντρική διαχείριση.


3 Σχόλια

Σιγά μήπως και φτιάξει εργοστάσιο η ΤΕΡΝΑ!!! Χα χα χα χα χα χα χα χα

Που 'σαι ωρέ Τάσο τώρα????? Χανταβουλιάσου να μην σε βλέπει άνθρωπος!!! Γι αυτό προσέχουμε τι λέμε και κυρίως-τι ΓΡΑΦΟΥΜΕ-γιατί τα φέρνει κι αλλιώς ο καιρός και να δω τι θα λες τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.