Τρεις και που είναι ο… Αστέρας

Τρεις και που είναι ο… Αστέρας

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 20:18
5 σχόλια

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως βαθμό στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-0 για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η Αρκαδική ομάδα παρότι είχε ευκαιρίες φθάνοντας πολύ κοντά στο γκολ σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει στόχο και τιμωρήθηκε από το γκολ του Ουμπίντες στο 42’ και έτσι συνεχίζει να προβληματίζει και ασφαλώς να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε καλύτερος από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις του τελικά δεν μπόρεσε να το μετουσιώσει και σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα με τους Μάσα και Καλτσά να αποδεικνύονται μοιραίοι για την ομάδα τους και να φεύγει με άδεια χέρια από το Περιστέρι. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει με όρεξη και πάθος στον αγώνα και με σαφή διάθεση να κρατήσει την κατοχή της μπάλας και να ελέγξει τον ρυθμό. Αυτό η αρκαδική ομάδα το κατάφερε πολύ καλά και σταδιακά άρχισε να δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Ατρόμητου. Στο 38’ ο Αστέρας Τρίπολης είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Καλτσά όταν στην προβολή που έκανε μετά την σέντρα του Μάσα είδε τον Γκορμπούνοφ να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο 42’ οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους επίθεση με αξιώσεις άνοιξαν το σκορ με τον Ουμπίντες με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.  

Στην επανάληψη ο Αστέρας έπρεπε να βγει και να πιέσει για να ψάψει το γκολ και αυτό και έκανε αλλά ήταν αναποτελεσματικός. Στο 48' άγγιξε το 1-1, αλλά ο Μάσα αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση ενώ  στην συνέχεια τα μακρινά σουτ των Γιαννούλη και Ιωαννίδη έφυγαν άουτ. Στο 76’ ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με παίχτη λιγότερο με τον Ματίας Ιγκλέσιας να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίχτες έπειτα από μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο που έβγαινε απέναντι από τον Κοσίσκι.  Το γεγονός αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες της αρκαδικής ομάδας με τον Ατρόμητο να προσπαθεί και να διαχειρίζεται την υπέρ του κατάσταση έχοντας και την τελευταία ευκαιρία του αγώνα με τον Γιαννούλη να σταματά τον Ουμπίντες στο 92’ με το 1-0 υερ των Περιστεριωτών να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Σκόρερ: 42' Ουμπίντες

Ατρότητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης (85' Μπίτολο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ, Βασιλείου (52' Μπάγκα), Κεϊτά, Τόνσο, Λε Ταλέκ (66' Παπαδόπουλος)

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίσκι, Ίγκορ, Γιαννούλης, Σεφίλ (66' Χαντανί), Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Φαρίνια, Καλτσάς (63' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (78' Γκοντό), Ιωαννίδης, Τσουκαλάς

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

λοιπον κανονιστε να κραξετε τον μακη μας και να μας τον διωξουν............αγαλμα πρεπει να του στησουμε,παλι ταμειο μας πηγε .............τωρα που βρηκαμε το σιγουρακι μη γραφετε τπτ κακα λογια και μας αφησει ρε παιδια......και εσεις εκει στη διοικηση,η ομαδα τρενο παει,να σημερα επρεπε να ειχαμε νικησει,στον επομενο αγωνα ,κοιταχτε μη κανετε καμια λακαμια και διωξετε τη προπονηταρα μας ........ας λενε οτι θελουν οι αλλοι......στο φιναλε εκει στο πινακακι της βαθμολογιας γυριστε το αναποδα και κοιταχτε το γεματο χαμογελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκεφτειτε κι εμας που παμε ταμειο πλεων .

Αξαπητέ ανώνυμε πιο πάνω έχεις δίκιο.όμως μην είσαι τόσο άδικος με τον Χάβο αυτούς τους παιχταράδες έχει αυτούς βάζει.Αν τους βάζει αυτός.άλλοι θέλουν κυνήγημα.Μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι που φούσκωναν τα μυαλά των φιλάθλων μετους κιτρινομπλέ και κουραφέξαλα.

anonyme 21.21 συμφωνω απολυτα μαζι σου,εγω τα εγραφα καιρο εδω και μαλιστα επεφτε κραξιμο με την ομαδαρα των φιλικων .........και ελεγα καθηστε να αρχισει το πρωταθλημα γιατι αλλο τα φιλικα αλλο τα επισημα,και μαλιστα ειχα γραψει οτι 5-6 αγωνιστικη θα ειχαμε 1 αντε 2 βαθμους,που αν γινονταν τα παιχνιδια με ολυμπιακο και αεκ ουτε ποντο θα ειχαμε γιατι υπολογιζα ενα Χ στον ατρομητο,οσο για το ποιοι φταινε φυσικα και φταιει η διοικηση ,αυτοι πηραν προπονητη αυτοι παιχτες ,οι δε δημοσιογραφοι που ανοικουν στο τημ του γυαλισμενου μονο φωρτωμα υποσχεσεις κλπ κλπ ας τα λουστουν τωρα

Κράτήστε τον Χάβο! Πουθενά τόσα συνεχόμενα ταμεία. Να μείνει γιατί είναι η αιτία που βάζει κανα φραγκο στην τσέπη ο κοσμάκης.

Μάλιστα Τρίτη σερί ήττα και έχουμε μόνο 4 σχόλια είτε αρνητικά είτε θετικά,τα αποτελέσματα της πολιτικής σε προηγούμενο άρθρο που όταν σχολιάστηκε αρνητικά άρχισε μέχρι και βρισιμο αυτά φέρνουν, να ξενερώνει περισσότερο ο κόσμος με την ομάδα και να απαξιεί ακόμα και σχόλιο να γράψει.μικρινε πολυυυυυ η ομάδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.