Σημαντικά έργα υλοποιούνται από την Περιφέρεια στη Γορτυνία (pics,vid)

Σημαντικά έργα υλοποιούνται από την Περιφέρεια στη Γορτυνία (pics,vid)

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 13:00
3 σχόλια

Περιοδεία - επιθεώρηση πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννη Σταματάκο και τεχνικούς της Περιφέρειας σε έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας στη Γορτυνία.

Μεταξύ άλλων η περιοδεία είχε σταθμούς τη Γέφυρα Σερά πριν τη Δημητσάνα, εκεί θα διαπλατυνθεί και θα ευθειαστεί το γεφύρι για την καλύτερη διέλευση μεγάλων οχημάτων.

Στη συνέχεια είδαν ένα έργο που γίνεται μετά στη Ζάτουνα, όπου έχουν τοποθετηθεί πλέγματα για τις κατολισθήσεις των βράχων ενώ έχει πέσει και νέος ασφαλτοτάπητας σε αρκετά σημεία μέχρι του Ράφτη και έχουν καθαριστεί και τα πρανή του δρόμου.

Ακόμα είδαν και έργα στο δρόμο Βλόγγος-Αράχωβα, στο δρόμο από την ΕΟ Τρίπολης-Πύργου προς Βαλτεσινίκο, στο δρόμο μετά το Βαλτεσινίκο όπου γίνονται διαπλατύνσεις και αποστραγγιστικά έργα, το δρόμο από Μυγδαλιά προς λίμνη Λάδωνα, ένα έργο -σημαία για την Περιφέρεια, αφού θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ενώνει το έλατο με τη λίμνη και κάποιες παρεμβάσεις που θα γίνουν σε στροφές στο δρόμο από της Κυράς το Γεφύρι προς την περιοχή της Φτεριάς (έργο που συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ) και καταλήξαμε στα Μαγούλιανα, όπου έγινε ένα σημαντικό έργο ύδρευσης του οικισμού "ΠΑΝ" αλλά και ένα έργο που θα βοηθήσει στην πυροπροστασία του Μαινάλου.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Όταν γυρίζεις, βλέπεις και εντοπίζεις προβλήματα, καταγράφεις ατέλειες και τυχόν ελλείψεις και ενεργείς ανάλογα. Τα έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Περιφέρεια δεν αφήνονται στην τύχη τους, αλλά τα παρακολουθούμε από κοντά, για την αρτιότερη κατασκευή τους, προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αρκαδίας και δη της Γορτυνίας, μίας περιοχής με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, που οφείλουμε να την διατηρήσουμε ζωντανή".

Οι περιοδείες-επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αρκαδίας, όπου εκτελούνται έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Video: 

Αυτοψία Γιαννακούρα- Σταματάκου σε έργα της Περιφέρειας στη Γορτυνία


3 Σχόλια

Κε αντιπεριφερειάρχα, θα επισκεφθείτε πιστεύω και τον δρόμο Σέρβου Αράπηδες. ΌΧΙ όμως με τζιπ, η αγροτικό ! Καλά από εκεί και κάτω, δεν πάτε ούτε με γαϊδουράκι...

Η Περιφέρεια πελοποννήσου κοροιδεύει,όπως κορόιδεψε και τον Παναρκαδικό που είχε υποσχεθεί ότι θα του έφτιαχνε βοηθητικό γήπεδο.Που θα πάει όμως θα τα πούμε στη κάλπη.

κ.Γιαννακούρα,πως επιτρέπετε στη περιοχή ευθύνης σας να υπαρχει το 2016 χωριό χωρίς δρόμο!!!Ναι, μιλάμε για τα Σαρλέικα,καλά μαντέψατε.Εξάλου είναι το μόνο Πόσο δύσκολο είναι ανάμεσα στα τόσα άλλα έργα στη περιοχή σας να γίνουν 2 χιλιόμετρα άσφαλτος Αυτό είναι όνειδος για τη περιοχή σας .Πώς το επιτρέπετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.