Πρόκριση με Τσαλγιτζόπουλο για τον Α.Ο. Τεγέας (vid)

Πρόκριση με Τσαλγιτζόπουλο για τον Α.Ο. Τεγέας (vid)

Σεπτέμβριος 24, 2016 - 18:35
1 σχόλια

Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης - Α.Ο. Τεγέας 1-2

ΑΕΚ Τρίπολης και Τεγέα αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου για την Β’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι που συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Με τον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του ο Α.Ο. Τεγέας επικράτησε με 1-2 της τυπικά γηπεδούχου ΑΕΚ Τρίπολης παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα χρονιά και των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στα πρώτα λεπτά και να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους με την Τεγέα στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση να ανοίγει το σκορ στο 14’. Ο Ζευκιλής έκανε ωραία προσπάθεια έδωσε στον Δράνια ο οποίος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον Καμβύση να αποκρούει προσωρινά μαζί και με την βοήθεια του δοκαριού και τον Τσαλγιτζόπουλο στην επαναφορά με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Στην συνέχεια η ΑΕΚ Τρίπολης άρχισε με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας άρχισε να πιέζει μεταφέροντας την μπάλα στο μισό της Τεγέας. Στο 30’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Σπύρος Λαγός με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Τεγέα ξεκίνησε με δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα με τον Βρούβα να περνά στην θέση του Ηλιόπουλου λόγω ενός χτυπήματος του τελευταίου στο πρόσωπο και τον Βλάση στην θέση του Δράνια με τον Δημήτρη Μειδάνη να έχει προχωρήσει και αυτός σε μία αλλαγή από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με τον Σίδερη να περνά στην θέση του Μπίλη.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλο από τα πρώτα λεπτά του  δευτέρου ημιχρόνου έδειξε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στέλνοντας το πρώτο απειλητικό μήνυμα στο 49’ με την κεφαλιά του Τσαλγιτζόπουλου έπειτα από κόρνερ να βρίσκει το δοκάρι του Καμβύση. Στο 69’ η Τεγέα κέρδισε φάουλ με τον Βρούβα να εκτελεί πολύ έξυπνα και χαμηλά με την μπάλα να μην απομακρύνεται από τα καρέ της ΑΕΚ και τον Τσαλγιτζόπουλο από κοντά και πάλι σε ριμπάουντ να κάνει το 1-2. Από κει και πέρα η η ΑΕΚ προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης με την καλύτερη της στιγμή να στην κεφαλιά του Πάκου να σταματά στον Κωνσταντόπουλο και την Τεγέα να διαχειρίζεται σωστά το παιχνίδι διαφυλάσσοντας το υπέρ της 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παίρνοντας έτσι την πρόκριση.

ΑΕΚ Τρίπολης (Μειδάνης): Καμβύσης, Παρασκευόπουλος, Θεοδωρόπουλος (Φατούρος), Μπαλάσης, Λαγός Γ., Πάκος, Μπίλης (Σίδερης), Λιακόπουλος, Μπέλτσος, Λαγός Σ., Πετρόπουλος

Α.Ο. Τεγέας (Κυριακόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Δούκας (Πλαντζάς), Σπηλιωτόπουλος, Ηλιόπουλος (Βρούβας), Λεσάι, Τσιόγκας, Δράνιας (Βλάσης), Λάγκας, Τσαλγιτζόπουλος, Καραμπέτσος, Ζευκιλής, 

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα για την Β’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας μεταξύ της ΑΕΚ Τρίπολης και του Α.Ο. Τεγέας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης-Α.Ο. Τεγέας 1-2


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.