Προύντζος για Κοντονή και Τσίπρα: Να ντρέπονται που υπάρχουν (vid)

Προύντζος για Κοντονή και Τσίπρα: Να ντρέπονται που υπάρχουν (vid)

Αύγουστος 31, 2016 - 20:02
24 σχόλια

"Υπουργός της χούντας ο Κοντονής,είμαι ένας από τους μαλ...που τους ψήφισα "

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος στην κλήρωση για το Πρωτάθλημα και Κύπελλο Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

Ο κ. Προύντζος αναφέρθηκε στα όσα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στα πεπραγμένα του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή και στα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ.

Παράλληλα με τα βέλη που έριξε στον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ο κ. Νίκος Προύντζος γνωστοποίησε στους εκπροσώπους των ομάδων πως μέχρι να τελειώσει το θέμα αυτό  δεν θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Αρκαδίας με την ΕΠΣ Αρκαδίας να λειτουργεί κανονικά από τα υπόλοιπα μέλη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ασχολούμαι με την ΕΠΣΑ εδώ και 20 χρόνια και δυστυχώς έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν υπουργό της χούντας που λέγεται Κοντονής και για προσωπικούς του λόγους με τις εκλογές που γίνονται στην ΕΠΟ να έχουμε μπει σε μια περιπέτεια.

»Μας έχουν βάλει κατηγορούμενους για μια ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μια εταιρία, μια συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρίας για την Κάρτα Υγείας. Ήρθε τώρα αυτή η κυβέρνηση και μας έστησε μια δικαστική ιστορία πρωτοφανή για τα ελληνικά δικαστικά δρώμενα, μέσα στον Αύγουστο έστησε όλη την κατηγορία που είναι τα δικαστήρια κλειστά, και αντί να τηρηθεί αυτό που γίνεται σε όλες στις διαδικασίες των βουλευμάτων, δηλαδή να καλούνται οι υποτιθέμενοι κατηγορούμενοι ή οι δικηγόροι τους να επιδίδουν τα βουλεύματα, πήγε ο κ. Κοντονής πήρε τα βουλεύματα και μας τα έστειλε και δεν τα έχουμε λάβει ακόμα αφού τα έστειλε στην ΕΠΟ.

»Έχουμε προσφύγει για την αντισυνταγματικότητα του νόμου αυτού, δεν μπορεί ο κάθε υπουργός, ο κάθε βλάκας από αυτούς, να προσβάλει την αθωότητα καθενός.

»Νιώθω υποχρέωση απέναντί σας και θέλω να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί εσείς με στείλατε εκεί που είμαι, το χρωστάω σε εσάς και σας ευχαριστώ για αυτό. Θα σταθώ απέναντί σας με ψηλά το κεφάλι και θα σας κοιτάω όλους κατάματα.

»Κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπρηδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μία συμμορία πολιτικών που λημαίνονται τον τόπο, κι εγώ επειδή είμαι ένας μαλακας που τους ψήφισε τον Ιανουάριο ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους. »

Μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία κάποιο άλλο μέλος της ΕΠΣ Αρκαδίας θα υπογράφει στη θέση του κ. Προύντζου. Η ΕΠΣΑ θα λειτουργεί κανονικά, δεν θα αλλάξει τίποτα.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προύντζος για Κοντονή και Τσίπρα: Να ντρέπονται που υπάρχουν


24 Σχόλια

παντως αδικο δεν εχει σε αυτα που λεει.το θεμα ειναι οτι ΟΛΑ γινοντε για τη ΜΑΣΑ,ποιος θα ειναι επανω να φαει!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η κυβερνηση αυτη αλλα ελεγε οτι θα εκανε και αλλα κανει.................και στη μασαμπουκα τα παιδια απο πολλα πραγματα εχουν αποδειχτει οτι ειναι σαν ολους τους αλλους.νδ-πασοκ.

να καθαρίσει αμέσως η βρόμα του ποδοσφαίρου και αν κάποιοι πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί που συντηρούν όλη αυτή την κατάσταση για χρόνια ,επειδή βολεύονται

Γιατί ρε Προυτζο τόσα κλαματα; Μήπως γιατι τελείωσε το παραμαγαζο της ΕΠΟ,η Μήπως θα πενθησει ο αθλητισμός που θα...απέχεις για πολυ καιρό από τις εξελίξεις;;;; Όλους θα τους βρει ο ....εισαγγελέας! Όλους!

να δουνε ολοι τι προεδρο ειχε η ΕΠΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ευτυχως που φευγει μπας και ξεκαθαρισει το τοπιο και στην ΑΡΚΑΔΙΑ οπου θα πρεπει τα σωματεια να εκλεξουν αξιο και οχι ενα φερεφονο του ,που ακουγεται ,οχι μια απο τα ιδια, ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΠΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ καθαρση αξιοκρατια και οχι καρεκλοκενταυροι που ειναι μονο για βολτες με την εθνικη στις διαφορες διοργανωσεις ,***τελειωσε παρτε το χαμπαρι

ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ. ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΙΑΚΑ ΓΗΠΕΔΑ Κ.Α ,. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΟΥΜΕ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ . ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΥΡΩΔΙΑ .

θα μπει κάποιο παιδί μπροστά, για να υπογράφει ως Πρόεδρος...". Τι να σχολιάσει κανείς; Καρεκλοκένταυρος κανονικός, μισός άνθρωπος μισή καρέκλα και μάλιστα η καρέκλα είναι το πάνω μισό...

Το θράσος του προύτζου να λέει αυτά που λέει, δείχνει το επίπεδο των ανθρώπων που κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το χειρότερο ποδόσφαιρο στην ευρόπη (τουλάχιστον)

Επιτέλους σπίτια σας καρεκλοκένταυροι ,μας καταστρέφατε τις Κυπριακές και έχετε απίστευτο θράσος , νομίζατε ότι είχατε το αλάθητο και ότι ήμασταν πάνω από νόμους Για όποιον δεν κατάλαβε ή ΕΠΟ ***€ και σφυρίζει αδιάφορα λες και είναι στραγάλια

Θα βάλω μπροστά ένα παιδί , τι πράγματα είναι αυτά επιτέλους Κοντονής και πάλι Κοντονης. 20 χρόνια το απόλυτο τίποτα

καμαρωστε τι προεδρο ειχε η ΕΠΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ τοσα χρονια ,αισχος, ντροπη ουστ απο εκε .ινα μπει νεος ανθρωπος ,αυτος ειναι ντροπη οπως και οι τις ΕΠΟ για να εκπροσωπουνε το ελληνικο ποδοσφαιρο

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που του πήραν το πιάτο από μπροστά του. Όσο για τα υπόλοιπα : « επέστρεψα πίσω τα μηχανήματα» και όλα εντάξει ... να τα πει στη δικαιοσύνη που ξέρει όλο το θέμα.

Προσβάλει τη νοημοσύνη μας και κυρίως την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ μας.Άντε φεύγα ανθρωπέ μου.Α...πάρε κι ένα τηλέφωνο το ***,να σε παρηγορήσει.......

Κύριοι ... η ΕΠΟ ζημειώθηκε κοντά 30 εκ. ευρώ από την υπόθεση με την κάρτα υγείας... Και σας φταιει ο Κοντονής που ψάχνει να δει που πήγαν;;; Ελπίζω μονο η δικαιοσύνη να κάνει καλά την δουλειά της...

Δεν περιποιεί τιμή για κανένα, το χθεσινό παραλήρημα του κυρίου Προύντζου. Επιτέλους μετά από 20 χρόνια έπαρσης και αλαζονείας επέρχεται η Νέμεσις και ο σπαραγμός.Τέλος οι καρεκλοκένταυροι απο το αρκαδικό ποδόσφαιρο που έχει μείνει πολύ πίσω και χρειάζονται άλματα για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Οι καθεστωτικού τύπου συμπεριφορές (θα βάλω ένα παιδί στη θέση μου) και η αγωνία για την καρέκλα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στον διάλογο τις ιδέες και το φρέσκο.

Τελικά συμφωνώ με τον Προύντζο. Φταίει ο Τσίπρας και ο Κοντονής που άργησαν τόσο πολύ ώστε να υπάρξει κάθαρση στην ΕΠΟ και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άργησαν τόσο που κυκλοφορούν έξω κάτοι τύποι σαν τον Προύντζο και δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη. Να λογοδοτήσουν και να πάρουν την άγουσα προς τα κάγκελα. ¨Οτως άργησαν πολύ οι κυβενώντες.

Νίκο εκεί που θα δώσεις το δακτυλίδι της διαδοχής σου, πρόσεχε μην κάνεις λάθος και του δώσεις τίποτε βραχιόλια... της αστυνομίας. Η δικαιοσύνη για εσένα είναι ανάλογη της ψήφου; ***

Ο αντικαταστάτης που προορίζει είναι ψηλός , πρώην διαιτητής , που έχουν φάει μαζί ψωμί και παντεσπάνι. Τον παίρνει μαζί του όπου πάει για να μαθαίνει τα κόλπα . Το όνομα του αρχίζει απο ........

Αυτός είναι πρόεδρος με Α....δι@ ρε!!! Λέει χούντα αυτούς που είναι δυο χρόνια επάνω και μιλάει αυτός που ήταν 18 χρόνια και η καταστροφή του Αρκαδιού ποδοσφαίρου. Αμ το άλλο!!! Ενώ υπάρχει αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Αρκαδίας ο Σταύρος Τσαγκούρης και θα έπρεπε να είναι ο αντικαταστάτης του τώρα που τον στέλνουν σπίτι του. Αυτός με ύφος αρχινονού λέει ότι θα βάλει εκεί ένα παιδί να κάνει τον πρόεδρο (Φυσικά εννοεί τον ψηλό διαιτητή!!!)Για να είναι σίγουρος ότι θα ψηφίσει αυτόν που θα του υποδείξει!!!! Γιατί με αντικαταστάτη τον Σταύρο Τσαγκούρη δεν είναι σίγουρος .. Το μέγα *** !!!!!!

εχουμε γνωση φιλε περι τινος προκειται και θα εχουμε παρει τα μετρα μας ,οσο για τον πρωην προεδρο η *** ΤΕΛΕΙΩΣΕ

κάφρος στα Ελληνικά μετάφραση και ορισμό "κάφρος", λεξικό Ελληνικά-Ελληνικά σε απευθείας σύνδεση Add audio Definition and similar words in Ελληνικά: en.wiktionary.org άξεστος en.wiktionary.org βάρβαρος en.wiktionary.org αμόρφωτος en.wiktionary.org ακαλλιέργητος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.