Αλλεπάλληλες καταγγελίες για έλλειψη φωτισμού σε δρόμους της Τρίπολης

Αλλεπάλληλες καταγγελίες για έλλειψη φωτισμού σε δρόμους της Τρίπολης

Αύγουστος 31, 2016 - 12:47
2 σχόλια

Πολλές είναι οι καταγγελίες πολιτών οι οποίες κάνουν λόγο για έλλειψη φωτισμού σε οδούς και καίρια σημεία της πόλης της Τρίπολης και όχι μόνο.

Ιδιαίτερα για τον φωτισμό στο κέντρο της Τρίπολης υπήρξαν πολλά παράπονα από τους δημότες καθότι δεν ήταν επαρκής με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η διέλευση των πεζών τις νυχτερινές ώρες.

Πολίτης ο οποίος επικοινώνησε με το ΑrcadiaPortal.gr ανέφερε ότι εδώ και έναν μήνα έχει καλέσει τον Δήμο Τρίπολης για να αναφέρει το θέμα ζητώντας επίλυση, «αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω», όπως είπε, καθώς των ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχουν λάμπες για να τοποθετηθούν.

Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον Δήμο Τρίπολης ενημερώθηκε ότι άμεσα θα γίνει η αντικατάσταση των λαμπτήρων καθώς το πρόβλημα έλλειψης υλικού τείνει να αποκατασταθεί πλήρως.

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων σε γειτονίες και δρόμους οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα σοβαρότερα προβλήματα.

Φωτογραφία αρχείου
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

έχουμε κάνει αγώνα για να ονομαζόμαστε μόρντορ..ακούς εκεί θέλετε και φώτα!

Καλύτερα έτσι, να μη φαίνονται τα χάλια αυτής της απαράδεκτης πόλης! Να υπήρχε τρόπος να είχε σκοτάδι και την ημέρα να ταιριάζει και με τα ΣΚΟΤΑΔΙΑ που "διοικούν" την πόλη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.