«Ή αλλάζει η ΕΠΟ ή δεν ξεκινά το πρωτάθλημα»

«Ή αλλάζει η ΕΠΟ ή δεν ξεκινά το πρωτάθλημα»

Αύγουστος 30, 2016 - 20:36
2 σχόλια

Ο πόλεμος μεταξύ Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την ΕΠΟ συνεχίζεται μετά και τις εξελίξεις της Τρίτης 30 Αυγούστου και την συνεδρίαση των οργάνων της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Αφορμή στάθηκε η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ την Τρίτη 30 Αυγούστου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να περνά και πάλι στην αντεπίθεση και να ρίχνει εκ νέου τα βέλη του κατά της Ομοσπονδίας.

Ο Σταυρός Κοντονής μάλιστα προειδοποίησε και συνάμα εμφανίστηκε αποφασισμένος να παρατείνει την απόφασή του περί ματαίωσης της έναρξης του πρωταθλήματος και για μετά τις 10 Σεπτεμβρίου αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πηγές από το Υφυπουργείο  Αθλητισμού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις διέρρεαν τα παρακάτω:

"Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της".


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.