«Βουλιάζει» η Καλαμάτα από επισκέπτες για τη Λευκή Νύχτα (pics, vid)

«Βουλιάζει» η Καλαμάτα από επισκέπτες για τη Λευκή Νύχτα (pics, vid)

Αύγουστος 27, 2016 - 23:22
3 σχόλια

Επισκέπτες από όλη την Πελοπόννησο επισκέπτονται την Καλαμάτα

Εκατοντάδες Καλαματιανοί αλλά και επισκέπτες βρίσκονται στους δρόμους της Καλαμάτας για την 4η Λευκή Νύχτα. Οι επισκέπτες διασκεδάζουν και κάνουν ολονύκτιες αγορές, επωφελούμενοι τις χαμηλές τιμές στα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας. 

Όπως και στις τρεις προηγούμενες χρονιές, η Καλαμάτα «βουλιάζει» από κόσμο, που ήλθε από άλλες περιοχές εκτός Πελοποννήσου.

Δείτε φωτογραφίες και σύντομο βίντεο μου μας έστειλαν Αρκάδες που παρευρέθηκαν στην Καλαμάτα για την 4η Λευκή Νύχτα. 

Ελπίζουμε να δούμε σύντομα να διοργανώνεται Λευκή Νύχτα και στην Τρίπολη καθώς η εκδήλωση αυτή είναι πολύ πετυχημένη και για το κόσμο αλλά και την τόνωση των καταστημάτων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr - 4η Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα


3 Σχόλια

Η Καλαμάτα βουλιάζει από επισκέπτες και η Τρίπολη βουλιάζει στην απραξία από ένα ασκέρι που την έχει διαλύσει μέσα σε δύο χρόνια

πες ότι γινόταν κάτι αντίστοιχο της λευκής νύχτας και ας υποθέσουμε ότι υπήρχε προσέλευση κόσμου και από τις γύρω πόλεις. Που στο διάολο θα πάρκαραν; Εδώ τις καθημερινές οι δικοί μας παρκάρουν ο ένας πάνω στον άλλον...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.