Ο «έμπειρος» Παναρκαδικός και η «σταχτοπούτα» Δόξα

Ο «έμπειρος» Παναρκαδικός και η «σταχτοπούτα» Δόξα

Αύγουστος 26, 2016 - 11:22
3 σχόλια

Όλο το πρόγραμμα της Δόξας και του Παναρκαδικού

Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος και την νέα αγωνιστική χρονιά που θα τους βρει να είναι μαζί στον ίδιο όμιλο στον 3ο για την ακρίβεια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Με διαφορετικούς στόχους αλλά με την ίδια δίψα και το ίδιο πάθος πράσινοι και κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτόν τον αγωνιστικό ‘’μαραθώνιο’’ που ξεκινά στην 11 Σεπτεμβρίου σε ένα ιδιαίτερο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι μικρές αποστάσεις σε θέμα δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων είναι και αυτό που δίνει τη δική του ομορφιά και κάνει την Γ’ Εθνική κατηγορία συναρπαστική. Τα περισσότερα παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες και κάθε Κυριακή όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά.

Έτσι λοιπόν και οι δύο ομάδες της Αρκαδίας που θα μας εκπροσωπήσουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ΄ Εθνική κατηγορία έμαθαν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα για το πώς θα πορευτούν στο νέο αυτό πρωτάθλημα.

Από την μία ο έμπειρος πλέον Παναρκαδικός που αποτελεί πια σταθερή αξία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ψάχνει και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.  Από την άλλη η ‘’σταχτοπούτα’’ στην Γ’ Εθνική Δόξα Μεγαλόπολης που επιστρέφει σε Εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια όπου με ενθουσιασμό θα δώσει τη δική της μάχη αρχικά για παραμονή και βέβαια να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μία μικρή ανάλυση του προγράμματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τις δύο ομάδες μας...

Παναρκαδικός

Οι πράσινοι βρίσκονται αυτή τη δεδομένη στιγμή και λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στο γκρουπ των ομάδων εκείνων που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνουν πρωταθλητισμό.

Με βάση λοιπόν τα ρόστερ των ομάδων για το πώς έχουν καταρτιστεί ή για το πώς αναμένεται να μπουν στην αρένα της Γ’ Εθνικής, είναι φανερό ότι Παναρκαδικός, Παναχαϊκή, Φωστήρας και Αιολικός δείχνουν να ξεχωρίζουν και να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών  καθώς ξέρουν πως τους περιμένει μία χρονιά που θα κληθούν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο Παναρκαδικός με τον ίδιο κορμό από παιδιά της Τρίπολης που τα προηγούμενα χρόνια κράτησαν όρθια την ομάδα, ποδοσφαιριστές με ταλέντο και φιλοδοξίες από τις ακαδημίες του Αστέρα και ασφαλώς τις πολύ ποιοτικές προσθήκες που έχουν γίνει και με τον Γιώργο Αντωνόπουλο στην δεύτερη του χρονιά στον πράσινο πάγκο δείχνει πιο έτοιμος και πιο ώριμος για μεγάλα πράγματα στο εφετινό πρωτάθλημα.

Κοιτώντας το πρόγραμμα του Παναρκαδικού και με τα δεδομένα αυτά το τριφύλλι έχει επικίνδυνη έξοδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Χαλκίδα καθώς η ομώνυμη ομάδα μετά την εξαιρετική περσινή της χρονιά αναμένεται να παρουσιαστεί και φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στην Τρίπολη είναι κόντρα στην Ερμιονίδα την 2η αγωνιστική ενώ την 3η αγωνιστική ξανά στην Τρίπολη είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τον Παναρκαδικό κόντρα στον Παναργειακό όπου, μπορεί για την ώρα οι Αργίτες να είναι ερωτηματικό λόγω βέβαια των πολλών προβλημάτων τους, ωστόσο δεν παύουν ποτέ αυτά τα παιχνίδια να έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Την 4η αγωνιστική οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στη Μυτιλήνη για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αιολικό, ενώ το Αρκαδικό ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για την 7η αγωνιστική στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό να υποδέχεται στην άλλη σπουδαία αναμέτρηση την Παναχαϊκή την 9η αγωνιστική ενώ την 15η να ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Δόξα Μεγαλόπολης

Η επιστροφή της Δόξας στις Εθνικές κατηγορίες έπειτα από 10 περίπου χρόνια φέρνει την ομάδα της Μεγαλόπολης μπροστά σε μία ιστορική στιγμή που είναι βέβαια παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Η Δόξα είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και με έντονη τη σφραγίδα του προπονητή της του Βασίλη Κούβαλη που μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ηλία Κατσούλα έχουν περάσει απόλυτα στο DNA της ομάδας τη δική τους φιλοσοφία με τα αποτελέσματα να τους δικαιώνουν απόλυτα.

Οι κυανόελυκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, μια ομάδα που θα ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο για όλους όσους βρεθούν στον δρόμο της με βάση της τον περσινό κορμό και προσθήκες ποδοσφαιριστών που συνδυάζουν εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες, αλλά και νεαρών ταλαντούχων που συνδυάζουν φιλοδοξίες και ταλέντο.

Στόχος για τη Δόξα Μεγαλόπολης σε αυτή την πρώτη της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη σωτηρία και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και το να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που διαθέτει στις δυνάμεις της.

Παρατηρώντας το πρόγραμμα συμπεράνει κανείς πως η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. 1η αγωνιστική με την Αχαϊκή στην Μεγαλόπολη για να ακολουθήσουν 2η και 3η αγωνιστική εκτός έδρας τα παιχνίδια με Ζευγολατιό και Τσικλητήρα ομάδες νεοφώτιστες και αυτές που ξεκινούν με τις ίδιες ακριβώς φιλοδοξίες.

Τα δύσκολα για τη Δόξα και το πρώτο γερό κρας τεστ είναι την 5η αγωνιστική στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, 7η αγωνιστική στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, την 12η έρχεται στην Μεγαλόπολη ο Φωστήρας και την 15η και πάλι στη Μεγαλόπολη οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον Αιολικό.

* Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Παναρκαδικού και της Δόξας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Κυρ Βασίλη σου έφταιξαν οι τριπολιτσιωτες που ήθελες να τους φας από τον ΠΑΟ γι αυτό δεν σου μιλάει ούτε θα σου μιλάει κανείς σ'αυτή την πόλη

Οι διπλοθεσίτες ραδιοφωνιάδες ας φτιάξουν ομάδες μπιλιάρδου να παίζουν κάθε μέρα κρατικοδίαιτο ραδιοαραλίκι εναντίον δημοσυντήρητου χόμπι

21:13 Εσένα πρέπει να σε «ακούμπαγαν» όταν ήσουν μικρός και σου έχουν μείνει απωθημένα. Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο κόμπλεξ. Μόνο εσύ και η γνωστή και στις πέτρες τρελόγκα διαχειρίστρια μπλογκ που ηδονίζεται να λέει στον εαυτό της ότι είναι δημοσιογράφος και το έχει πιστέψει κιόλας. Δεν πετάγεστε και οι δυο σ' έναν ψυχίατρο; Αυτοί δηλαδή δεν θέλουν να ζήσουν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.