Μήπως συζείς και δεν ενημέρωσες τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας;..

Μήπως συζείς και δεν ενημέρωσες τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας;..

Αύγουστος 26, 2016 - 17:44
2 σχόλια

Να τα βλέπουμε κι αυτά... Στα δικά μας χωριά εδώ στην Αρκαδία ουδέποτε πρόεδρος κοινότητας ζήτησε να μάθει εγγράφως μάλιστα ποιος μπαινοβγαίνει σπίτι μας και με ποιο σκοπό. Σε άλλα μέρη, όμως, είναι άγρυπνο το μάτι του προέδρου. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόκηπου Γέρας Λέσβου κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου, για παράδειγμα, πρέπει να ξέρει τα πάντα για τους δημότες του!

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος του Παλαιοκήπου θέλει να ξέρει αν η κυρία Βασιλική έχει παντρευτεί ή συζεί. «Επειδή ως πρόεδρος οφείλω να γνωρίζω τις οικογένειες του χωριού, σας ερωτώ: με τον κ. ... έχετε παντρευτεί ή συζείτε;», ρωτάει ευθέως στην επίσημη επιστολή του.

Πώς τόλμησε η κυρία Βασιλική να βάλει άντρα στο σπίτι της χωρίς να ενημερώσει τον πρόεδρο;

Το απίθανο έγγραφο αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ Αιγαίου του Γιάννη Παπούκα.

(Πληροφορίες: lesvosnews.gr)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

«Στα δικά μας χωριά εδώ στην Αρκαδία ουδέποτε πρόεδρος κοινότητας ζήτησε να μάθει εγγράφως μάλιστα ποιος μπαινοβγαίνει σπίτι μας και με ποιο σκοπό...». Παντελώς άστοχο το σχόλιο...Γιατί, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το κάνει; Ο πρόεδρος της ΔΚ Τρίπολης, ας πούμε, μπορούσε ποτέ να κάνει τέτοια ενέργεια και να μην φύγει τουλάχιστον γιαουρτωμένος; Και λέω «τουλάχιστον», γιατί ισχύει ακόμα η πίσσα με τα πούπουλα...Ήμαρτον, που το συζητάτε κιόλας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.