Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα;

Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα;

Αύγουστος 25, 2016 - 19:25
8 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Πολλή ησυχία έχει η πόλη. Δεν πετυχαίνεις έξω όχι τον δήμαρχο, ούτε δημοτικό σύμβουλο έτσι για δείγμα!

Άδεια η πόλη, πού πήγαν όλοι;.. Ξέρουμε πού πήγαν όλοι, ας είναι καλά ο μεγάλος ρουφιάνος των σόσιαλ μίντια...

Πέρασε και το πανηγύρι αλλά δεν το πήραμε χαμπάρι. Ο ντόρος, βλέπετε, τα τελευταία χρόνια, γίνεται πριν από το πανηγύρι, με το σύνηθες ματς ανάμεσα σε Δήμο και Τεγεατικό.

Παιδιά, υπάρχει λάθος εδώ. Ο ντόρος πρέπει να γίνεται στο πανηγύρι.

Σαρδέλα - πατάτα, σημειώσατε 1. Από τις γιορτές του βουνού και του λόγγου περάσαμε στις γιορτές της θάλασσας και του ψαρά. Τρελή επιτυχία, σου λέει, η γιορτή στον Τυρό, ως και ο Δρίτσας ήρθε. Με έπεισε και θα το πω κι εγώ: «Μάνα, θα πάω στα καράβια!».

Για τα ταχύπλοα στην Αίγινα, ούτε λόγος...

Στα χωριά εδώ εις τα ορεινά ποιος ήρθε αναλόγου βεληνεκούς; Ουδείς. Μόνο οι συνήθεις μαϊντανοί.

Ας αφήσουμε τα μυρωδικά και ας πιάσουμε τα... φρούτα. Ρόιδο η κατάσταση στην ΚΕΔΗΤ. Βρε Μήτσο, και εσείς ο υπόλοιποι, γιατί, καμάρια μου, ψηφίσατε τον προϋπολογισμό της Επιχείρησης ενώ δεν είχε ούτε καν την έγκριση της Οικονομικής Υπηρεσίας; Ξέρει κανείς τον κανονισμό ή σας νοιάζει μόνο να μην σας κλείνει τα μικρόφωνα ο Τάσος;

Μικρόφωνα είπα και θυμήθηκα... Ένα ένδοξο μικρόφωνο πέρασε από τα μέρη μας εφέτος, και αυτό ήταν της Πέγκυς. Το υπόλοιπο φεστιβάλ το έφαγε ο -κακός μας- καιρός, οι ακυρώσεις και τα... άδεια καθίσματα!

Όχι, βέβαια, ότι ακούστηκαν θετικά σχόλια για τις παιδικές παραστάσεις που έφερε ο πολιτισμένος μας Δήμος στο θεατράκι, αλλά λέμε τώρα!

Του χρόνου να μην το πούμε πολιτιστικό φεστιβάλ. Να το πούμε διήμερο παιδικών παραστάσεων -αν δεν βρέχει!

Καλά λέω εγώ ότι είστε πιο εξαφανισμένοι κι από μένα... Μα κανείς να μην απαντήσει στην απόφαση της Αποκεντρωμένης για την ΚΕΔΗΤ... Κανείς! Ούτε καν στον Γιαννάκη που έγραψε ότι ο Μήτσος έκανε γαργάρα τη νομιμότητα;

Χάσαμε την Πολιτιστική 2021, αλλά ο Μήτσος ετοιμάζεται για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Δώσε όραμα στον λαό! Τι έχουμε να περιμένουμε; Την επέτειο και το μουσείο Θεοδωράκη.

Καμιά λακκούβα έως τότε θα φτιάξετε;..

Κι αν είσαι και παπάς, μπροστά στον νονό το «Πιστεύω» δεν θα μουρμουράς! Το ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά, τόσα παιδιά έχει βαφτίσει!

Καλή επιστροφή, παιδιά. Ελάτε με το καλό και από βδομάδα... θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Εαν δεν κάνω λάθος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στοίχισε στους Δημότες Τριπολης πάνω απο (€ 27000) είκοσι επτά χιλιαδες ευρω παρακαλώ.

λακουβα? για να φτιαξεις λακουβες πρεπει να ερθει το καλοκαιρι...................τωρα ποιο καλοκαιρι δε λεμε,του 16 του 17 του 18 ................το ιδιο για τη κανονιστικη πλατειας πετρινου-πεζοδρομοι κλπ κλπ κλπ .......ενας δημοτης που ειχε την ατυχια να τους ψηφισει!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΗΣ και Σία Ο.Ε. Απλά η πιο άχρηστη δημοτική αρχή στο βάθος 100ετίας. Καημένη Τριπολιτσά τι σου 'μελε να πάθεις με δαύτους...

Θερμά συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Βρέντα για τις πετυχημένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

@11:37 Αυτά πέστα σ' εκείνους που το βράδυ των εκλογών σουλάτσαραν στην Τρίπολη φωνάζοντας το αμίμητο «Παυλή προχώρα στη δημαρχία τώρα» το οποίο πλέον έχει μεταλλαχθεί σε «Παυλή προχώρα σε πήρ' η κατηφόρα» ή για τους πιο εκδικητικούς «Παυλή προχώρα, δάγκωσ' τους όλους τώρα»...Τρίφτε τον στα μούτρα σας τώρα...Σε σας τους ψηφοφόρους του μιλάω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.