Η κανονιστική κοινοχρήστων χώρων στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Τρίπολης

Η κανονιστική κοινοχρήστων χώρων στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Τρίπολης

Αύγουστος 25, 2016 - 20:26
1 σχόλια

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Τρίπολης την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου προς λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

1.Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Ψητοπωλείο» (CRILLBAR) ιδιοκτησίας Κουγιούφα Γεωργίου-Αθανασίου του Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 38 στην Τρίπολη.

2. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφενείο Μπαρ» (SAINT BILL) ιδιοκτησίας Προκόπου Γεωργίου του Φωτίου που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου 27 στην Τρίπολη.

3. Έκδοση απόφασης Κανονιστικού περιεχομένου για σήμανση εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης.

4. Έκδοση απόφασης Κανονισμού Λειτοργίας Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

καλα ρε σεις ,η κανονιστικη στη ποιοτητα ζωης δεν ειχε γινει πριν κατι μηνες και μαλιστα ειχαν παραστει οι καφετζηδες και καποιοι δημοτες της πολης που ειχαν ενομο συμφερων? ξανα μανα τα ιδια ? τι πανηγυρια εισαστε εκει στη δημαρχεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο δουλεμα ριχνετε στον κοσμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.