«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

«Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 20, 2016 - 21:03
1 σχόλια

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει και πάλι την ομάδα στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας πραγματοποίησε ο Α.Ο. Τεγέας το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο της Τάκας.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών σε αυτή την πρώτη προπόνηση όπου ουσιαστικά άνοιξαν την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και πλέον ξεκινούν τα «βάσανα» καθώς όπως φάνηκε και από την πρώτη αυτή προπόνηση του περιμένει στην συνέχεια αρκετή δουλειά.

Επίσης το παρών σε αυτή την πρώτη προπόνηση της ομάδας της Τεγέας έδωσαν και μέλη της διοίκησης με τον κ. Δούκα να μιλά στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη του προγράμματος εκ μέρος της πράσινης διοίκησης.

Νέα πρόσωπα στην πρώτη αυτή προπόνηση της Τεγέας ήταν οι Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος όπου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση τους.

Στόχος για την Τεγέα όπως διαπιστώθηκε και από επίσημα χείλει δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ασφαλώς να παραμείνει σε μία από τις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας έχοντας ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα αλλά και η αξιοποίηση των αρκετών νέων και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διαθέτει κάτω από την καθοδήγηση του Γιώργου Κυριακόπουλου που επέστρεψε στον πράσινο πάγκο.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας προπονήσεων περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο ενώ υπήρξε και το πρώτο διπλό της χρονιάς με όρο τις τρεις επαφές με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να κάνει τις παρατηρήσεις του και να μοιράζει τα πρώτα μπράβο με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας τους.

Στην κάμερα του Arcadia Portal.gr που βρέθηκε στην Τάκα στην πρώτη προπόνηση της Τεγέας μίλησαν ο Γιώργος Κυριακόπουλος για την επιστροφή του, τους στόχους της ομάδας αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας στην συνέχεια αλλά και ο Βαγγέλης Πλαντζάς που παραμένει κοντά στην Τεγέα σε ρόλο άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Κυριακόπουλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η πρώτη του Α.Ο. Τεγέας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Που πατε με τον <,κοντο'> ?Δεν σας βλεπω να την βγαζετε καθαρη φετος .Η ομαδα παει για β'.Οπου πειγε ο <κοντος> το εδειωξαν με τισ κλοτσιες.Εσεις θα φταιτε για οτι θα σιμβει οπως τοτε με τον ΤΑΣΟ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.