ΣΥΡΙΖΑ κερνάει, ΣΥΡΙΖΑ πίνει και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει!

ΣΥΡΙΖΑ κερνάει, ΣΥΡΙΖΑ πίνει και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει!

Αύγουστος 24, 2016 - 13:00
5 σχόλια

Προς τιμήν της, η βουλευτής οτυ ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπούλη κατήγγειλε ότι το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τόπας έλαβε 750.000 ευρώ για να αναλάβει τη σίτιση προσφυγικού κέντρου στις Σέρρες, στο οποίο κέντρο υπεύθυνη είναι η... κόρη του.

Σαφώς εγείρονυαι ερωτηματικά ως προς το αν έχει στρωθεί οικογενειακό φαγοπότι εις τας Σέρρας, στρωμένο πλάι στο καθημερινό τραπέζι των προσφύγων. Και ως προς το αν η κόρη ελέγχει αποτελεσματικά τον μπαμπά που πήρε το κονδύλι.

Εξεμάνη, λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι «στην περίπτωση της σίτισης των 420 προσφύγων που φιλοξενούνται στον Νομό Σερρών, αποδεικνύεται πως κίνητρο ορισμένων δεν είναι τα φιλάνθρωπα αισθήματα, αλλά η πολιτική και οικονομική ιδιοτέλεια».

«Έλα τώρα, Κλάρα»... Όλα μπορείς να τα αμφισβητήσεις, αλλά τα φιλάνθρωπα αισθήματα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ουχί! Οι μισοί υπουργοί και τα μισά στελέχη του κόμματος είναι μέλη ΜΚΟ και έχουν δώσει αγώνα για την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς!

Από την άλλη, κάτι τέτοια κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και στερούν τη χαρά της ανακάλυψης των «σκανδάλων» από τους αντιπάλους, οι οποίοι, ωστόσο, χαίρονται με το αναπάντεχο «δωράκι» της βουλευτού του κυβερνώντος κόμματος να ξεμπροστιάσει συγχωριανούς και συντοπίτες της.

Δεν φτάνει, δηλαδή, που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ καλέι σε απεργία εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ετούτοι εδώ ξεμπροστιάζονται και μόνοι τους, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή διέγραψε τον κ. Τόπα μετά την καταγγελία και η αντιπολίτευση φωνάζει από το πρωί και θα φωνάζει για μέρες.

Μπράβο, πάντως, στην κυρία Σταμπούλη. Είναι κάτι που δεν είδαμε ποτέ από ΠαΣοΚ και ΝΔ που με την ομερτά έβαζαν πάντοτε το κομματικό συμφέρον πάνω από το δημόσιο.

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

Ας έκαναν τέτοιες καταγγελίες και τα λοιπά κόμματα για τους δικούς τους και δεν θα ήμασταν εδώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ..... http://left.gr/news/ne-syriza-serron-i-prospatheia-spilosis-tis-nomarhiakis-toy-syriza-kai-tis-kyvernisis-me-aformi

Αν ΜΟΝΟ για σίτιση 10 ημερών, ΜΟΝΟ των 450 προσφύγων, ΜΟΝΟ στις Σέρρες πεφτει μετρητό 29.000 ευρώ σε καιρούς οικονομικής κρίσης, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε τα "ανθρωπιστικά" αισθήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της "μούγκας" της ΝΔ που περιμένει να παραλάβει την κουτάλα. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ

Ο Άδωνις πούλαγε προχτές πάνω από μισό μέτρο βιβλία μόνο 50 ευρώ. Θα "εξεμάνη" γιατί με τέτοια προσφορά έμειναν απούλητα.Όσον αφορά, δε, το "σχόλιο του σφετεριστή", πώς τα κατάφεραν το τόσο να το κάνουν τοοοόσο είναι να απορεί κανείς. Η μονταζιέρα δουλεύει σαν τρελή. Έτσι θα πάρεις τις εκλογές ρε Κούλη;

Κάτσε ρε λαθρολαγνεία, για ποια 29 χιλιάδες ευρώ μιλάς; Δεν είναι 750 χιλιάδες; Και πού την είδες τη μούγκα; Τσιρίζει ο μπουμπούκος, δεν μουγκάθηκε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.