Δημοπρασία για... επιδιόρθωση σχάρας στην πλατεία Άρεως;

Δημοπρασία για... επιδιόρθωση σχάρας στην πλατεία Άρεως;

Ιούλιος 31, 2016 - 09:06
5 σχόλια

Περιμένουν να δημοπρατηθεί ή να δοθεί με απευθείας ανάθεση στον Δήμο Τρίπολης το «μεγάλο έργο» της επιδιόρθωσης της σχάρας που έχει φύγει από τη θέση της στην πλατεία Άρεως; Διότι αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι οι δύο αποκολλημένες σχάρες χάσκουν ακόμα ανοιχτές.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου λίγο πριν από τη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη, ένα παιδί με ποδήλατο έπεσε πάνω στις σιδερένιες σχάρες που βρίσκονται στην πλατεία Άρεως.

Δύο σχάρες έφυγαν από τη θέση τους, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνες για τους περαστικούς. Τους πεζούς,τα παιδιά, τους ποδηλάτες.

Μία εβδομάδα μετά οι σχάρες βρίσκονται ακόμη εκεί, με τις κόκκινες κορδέλες που προειδοποιούν βέβαια για τον κίνδυνο, αλλά χωρίς να έχουν αποκατασταθεί και μπει στη θέση τους.

Δύο σχάρες πόσο δύσκολο είναι να κολληθούν ή να βιδωθούν πάλι σε μια πλατεία που τώρα το καλοκαίρι είναι το σημείο που κάθε βράδυ ειδικά έλκει τον περισσότερο κόσμο;

Θα πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα για να έρθει η ώρα να φτιαχτούν αυτές οι δύο σχάρες; Για την επιδιόρθωσή τους δεν χρειάζεται, φανταζόμαστε, να έρθει συνεργείο από τη... Λάρισα.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Εκει στην Δαρειωτου ,οταν ειναι παρκαρισμενα τα αυτοκινητα αριστερα , μεταξυ Κενεντυ και ΙΒ, τα διερχομενα αυτοκινητα πεφτουν πανω στα καπακια των φρεατιων με αποτελεσμα ενα διαρκες γκαπα-γκουπα μερα νυχτα .Αυτο γινεται απο την στιγμη που πεζοδρομηθηκε;; το κοματι αυτο της Δαρειωτου. Ειμαι κατοικος στην Δαρειωτου ,εχω στο παρελθον ειδοποιησει την δημοτικη αρχη αλλα, αγρον ηγορασαν!

Ε θέλουν φαίνεται να μας υπενθυμίζουν με κάθε ευκαιρία πόσο άχρηστοι είναι μην τυχόν και το ξεχάσαμε!

Μιας και είσαι κάτοικος Δαρειώτου να καλείς την τροχαία για τα παρκαρισμένα. Μετά από μερικές μέρες κανείς δεν θα τολμάει πλέον να παρκάρει εκεί.

Eχω καλεσει πολλες φορες την τροχαια,την αλλη ημερα παλι τα ιδια! κουραστηκα.Το προβλημα δεν ειναι τα παρκαρισμενα αυτοκινητα αλλα η δημοτικη αρχη που επιτρεπει να περνουν τα αυτοκινητα απο το κομματι αυτο,που υποτιθεται οτι ειναι πεζοδρομος.

Αντί να αναρωτιέστε πότε θα επισκευαστούν οι δύο σχάρες στην πλατεία Άρεως, που έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει άμεσα, καλύτερα να αναρωτιέστε πότε θα ξεβρωμίσει η νυν δημοτική αρχή, πριν διαλύσει εντελώς τα πάντα. Ήδη η Τρίπολη μέσα σε μόλις δύο χρόνια ζει τις χειρότερες μέρες της ιστορίας της. Κι αν αυτά που γράφω δεν αρέσουν στους λοβοτομημένους ψηφοφόρους των Παυλή & Σία, ξυδάκι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.