Ανέλαβε προπονητής ο Ανδρέας Κουλεντιανός στο Κορακοβούνι

Ανέλαβε προπονητής ο Ανδρέας Κουλεντιανός στο Κορακοβούνι

Ιούλιος 25, 2016 - 10:19
2 σχόλια

Ο Ανδρέας Κουλεντιανός ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς από την νέα αγωνιστική σεζόν δεν θα είναι μόνο ο βασικός επιθετικός της ομάδας του Κορακοβουνίου αλλά και ο προπονητής της.

Ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από σειρά συζητήσεων με τους ανθρώπους της διοίκησης του Κορακοβουνίου πείστηκε να αναλάβει αυτόν τον διπλό ρόλο και έτσι ξεκινά χρέη παίχτη-προπονητή από το νέο πρωτάθλημα.

Πλην του Ανδρέα Κουλεντιανού με τον σύνθετο αυτό ρόλο το Κορακοβούνι ανακοίνωσε και την ανενέωση της συνεργασίας του και με τον Ανδρέα Ρουμπή με τον έμπειρο μέσο να συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας.

Έτσι η ομάδα του Κορακοβουνίου κλείνει δύο πολύ σημαντικά μέτωπα για τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας και πλέον μπαίνουν σε προτεραιότητα τα μεταγραφικά.

Φωτογραφίες από το KorakovouniWebRadio

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Φετος θα πεσουν αζουπιτοι.Ολοι παραδεχωντε οτι το Κορακοβουνη παιζει την χειρωτερη μπαλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.