Στις Βρασιές ο Κουρόγιωργας

Στις Βρασιές ο Κουρόγιωργας

Ιούλιος 29, 2016 - 10:18
1 σχόλια

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Βρασιές με τον Νίκο Κουρόγιωργα να γίνεται μέλος της ομάδας του Αγίου Ανδρέα μετά την συμφωνία των δύο πλευρών για την επόμενη αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Ο Νίκος Κουρόγιωργος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς επιθετικούς του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας όντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στις επιτυχείς προσπάθειες παραμονής του Παγγορτυνιακού όπου και αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια παραμονής στην κατηγορία.

Έτσι οι Βρασιές με την προσθήκη του Νίκου Κουρόγιωργα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την κορυφή της επιθετικής τους γραμμής με την νεανική ομάδα του Αγίου Ανδρέα να θέλει για μία ακόμα σεζόν να αποτελέσει μία από τις σταθερές δυνάμεις του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλα πως εφυγε απο τους Γορτυνιους και θα παρει κανα φραγκο το παιδι,γιατι εκει ολο ταζει ο κατσουλιεροπροπονητη'ς και στο τελος κανεις απο τους παικτες δεν περνει ουτε ενα ευρω.Αλλα οπως λεει και η παριμεια ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιροντε.Αν δεν τον διωξουν τωρα που ειναι νωρεις φετος δεν την γλιτωνουν στο παρα πεντε οπως περιση και προπεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.