Τα «γάντια» που έγραψαν ιστορία στον Αστέρα (pics)

Τα «γάντια» που έγραψαν ιστορία στον Αστέρα (pics)

Ιούλιος 28, 2016 - 10:31
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αντόνιο Ντοναρούμα με τον Ιταλό γκολκίπερ να συμπληρώνει αρμονικά την θέση 1 και μαζί με τους Τόμας Κοσίσκι και Γιώργο Αθανασιάδη δημιουργούν μια πολύ καλή τριάδα, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο νεαρός Κώστας Καπετάνος.

Ο Αστέρας Τρίπολης στη δεκαετή παρουσία του στα σαλόνια την Super League έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση σχετικά με τους τερματοφύλακες, έχοντας πάντα πολύ αξιόλογους και ικανούς πορτέρο που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Από τον Γιάννη Συμεωνίδη και την περίοδο 2006-2007 στο ντεμπούτο του Αστέρα Τρίπολης στη Super League έως τον Αντόνιο Ντοναρούμα που είναι το νέο μέλος στην κιτρινομπλέ οικογένειας.

Αυτή την παράδοση ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να την συνεχίσει με έναν ικανότατο και έμπειρο πορτιέρο (Κοσίσκι), με έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νέο τερματοφύλακα (Αθανασιάδη), με έναν ακόμα από τη μεγάλη Ιταλική σχολή γκολκίπερ (Ντοναρούμα) και έναν νέο που έχει όλο το μέλλον μπροστά του (Καπετάνος).

Αλήθεια, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αείμνηστο Μάρτον Φούλοπ; Το χαμόγελό του θα μείνει πάντα χαραγμένο στις καρδιές όλων. Τον Γιώργο Μπαντή στα πρώτο βήματα του Αστέρα στη μεγάλη κατηγορία, τον Νίκο Αναστασόπουλο, τον «γκαφατζή» Ματίας Ντεγρά, τον «παράξενο» Σανθ Χακόμπο, τον Γιώργο Γεωργακόπουλο στο ιστορικό ντεμπούντο του με τον ΠΑΟΚ στο ημιτελικό κυπέλλου του 2012 και ασφαλώς τον Γιώργο Μπαντή και τον Κώστα Θεοδωρόπουλο...

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικούς από τους τερματοφύλακες που έμειναν στην μνήμη των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης και άφησαν το δικό τους στίγμα στην ομάδα.

Γιάννης Συμεωνίδης

Γιώργος Αμπάρης

Νίκος Αναστασόπουλος

Ματίας Ντεγκρά

Σανθ Χακόμπο

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Μάρτον Φούλοπ

Γιώργος Μπαντής

Κώστας Θεοδωρόπουλος

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

σας προτεινω να κανετε και ενα ρεπορταζ για τον κοσμο στις εξεδρες.....................ποσοι πηγαιναμε και ποσοι θα πανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα δε σας αρεσε εκει στη διοικηση ε !!!!!!!!!!!!!!!!!να δουμε τωρα οπως τα καταφερατε αν θα σας αρεσει η φετινη χρονια

εσυ ανωνυμε 18.56 να πανηγυριζεις για την ομαδαρα που εχουνε φτιαξει ................................ εδω και απο τα ρεπορταζ φαινεται η παραδοχη της λακαμιας που εχουν κανει,ολο αναμνησεις απο τα παλια βαζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο απο μονο του λεει .........................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.