ΣΥΡΙΖοπαλαβομάρα

ΣΥΡΙΖοπαλαβομάρα

Ιούλιος 27, 2016 - 19:39
1 σχόλια

Μπαίνουν «αλληλέγγυοι» και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις παράνομα στο ΑΠΘ, κλείνουν δύο σχολές και η κυβέρνηση κάνει την πάπια καλύτερα και από τον Ντάφι Ντακ. Προκαλούν φθορές στο Δημαρχείο, βανδαλίζουν λεωφορείο, βάφουν το Πανεπιστήμιο, σπάνε κλειδαριές -αναρωτήθηκε, άραγε, κάποιος πόσο... νόμιμο είναι το ψαχούλεμα στα έγγραφα των σχολών ή ακόμα και η πρόσβαση στα αρχεία του Πανεπιστημίου; Ψιλοπράγματα- και η κυβέρνηση φοβάται τα χειρότερα και κάθεται και τους κοιτάει. Την κοπανάνε τα μπουμπούκια από το ΑΠΘ και τότε... η Αστυνομία κάνει έφοδο στις καταλήψεις στη Θεσσαλονίκη και παίρνει μαζί της 70-100 «συντρόφους».

Τσατσιά;..

Και ο ΣΥΡΙΖΑ... αντιδρά.

«Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μας βρίσκει αντίθετους», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Η ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς». 

«Νωρίς το πρωί η Αστυνομία εκκένωσε τρία κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη από άτομα που φαίνεται ότι πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε σε προσαγωγές και που αγγίζουν τις 100 και σε 70 συλλήψεις. Στα κτήρια δεν βρέθηκαν πρόσφυγες (σ.σ. σώπα!) παρά μόνο δύο οικογένειες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας.

»Μετά τις συλλήψεις αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προχώρησαν σε κατάληψή τους, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το γεγονός ότι η Αστυνομία με εντολή του υπουργείου, βεβαίως, είχε τους ταραχοποιούς μπροστά της να... ταραχοποιούν και δεν τους ενόχλησε ή το γεγονός ότι δυο μέρες μετά «τους την έφερε» κάνοντας ντου στις καταλήψεις;.. Ή το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εγκρίνει το ντου, τελικά;

Τέλος πάντων, οι καταλήψεις μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι που θα κώλωναν... και με τις ευλογίες του κυβερνώντος κόμματος!

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ το κυβερνών κόμμα. Θυμάστε που καλούσε σε απεργία εναντίον του.

Μην είναι αυτή η συνταγή του κατσικώματος στην εξουσία, τελικά;

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.