Διάψευση Παπαζαχαρία για τον διορισμό του γιου του στη βουλή

Διάψευση Παπαζαχαρία για τον διορισμό του γιου του στη βουλή

Ιούλιος 27, 2016 - 12:58
8 σχόλια

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας διαψεύδει τα περί διορισμού του παιδιού του στη βουλή.

Αγαπητές μου φίλες! Αγαπητοί μου φίλοι!

Αυτές τις μέρες η γνωστή-άγνωστη βιομηχανία παραγωγής και διάδοσης ψευδών ειδήσεων, με σκοπό τη συκοφάντηση αλλά και τη δυσφήμιση κάποιων Ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε  στο στόχαστρό της και μένα προσωπικά.

Επειδή δεν είχε η βιομηχανία αυτή κάτι άλλο να μου προσάψει και να μειώσει έτσι την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, αλλά προπαντός την ανιδιοτελή αγωνιστική προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, διαδίδει στη τοπική και όχι μόνο κοινωνία μας, ότι εγώ έχω διορίσει το γιο μου στη βουλή, κρίνοντας βέβαια εξ ιδίων τα αλλότρια!.

Ψεύδονται ασυστόλως και το εκκαθαριστικό της εφορίας του γιου μου είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε! .

Τους ενημερώνω ότι η προσπάθεια αυτή που κάνουν, προκειμένου να πλήξουν τη προσωπικότητά μου, ότι ο γιος μου είναι άνεργος και προσπαθεί να βρει δουλειά στέλνοντας βιογραφικά και δίνοντας συνεντεύξεις σε ιδιωτικές εταιρείες.

Τους επιστρέφω λοιπόν τις όποιες κατηγορίες διαδίδουν σε βάρος μου και τους πληροφορώ ότι αν ήμασταν όλοι ίδιοι, το ρόλο του γλείφτη και του κόλακα της εξουσίας τον γνωρίζω και αν με εξέφραζε,  θα πορευόμουνα μαζί τους πριν από πολλά χρόνια μέσα από τα δικά τους  κόμματα και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον ίδιο δρόμο του προσωπικού  βολέματος.

Με απεριόριστη εκτίμηση σε όλους τους σοβαρούς συμπολίτες μου

 Φιλικά                                                           

Τάσος  Παπαζαχαρίας


8 Σχόλια

που να τον διορισει ;;;; ο γιος εχει φυγει απο ΣΥΡΙΖΑ...πιο πολυ μυαλο το παιδι απο το μπαμπα...

''' στελνει βιογραφικα σε ιδιωτικες εταιρειες '' ποσα αραγε να μετραει η προυπηρεσια ως ειδικος συμβουλος βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ που ηταν παλιοτερα ??

Παπαζαχαρία φυσικά κι ο γιος σου δεν είναι διορισμένος στη Βουλή γιατί δεν θα το καταδεχόταν ο ίδιος να πουλήσει τις ιδέες. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Από το δημοψήφισμα, το μνημόνιο, τον ΈΝΦΙΑ, τους φράχτες του Έβρου, το Ελληνικό, τον ΟΛΠ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το ασφαλιστικό, τις συντάξεις μέχρι αυτό το ρημάδι το ΣΔΙΤ της Τερνα. ΕΣΥ γιατί είσαι ακόμα σε αυτό το κόμμα; ΕΣΥ!

''προσπαθεί να βρει δουλειά στέλνοντας βιογραφικά και δίνοντας συνεντεύξεις σε ιδιωτικές εταιρείες''. Με αυτά που κάνουν τα συντρόφια σου, με τις ιδεοληψίες και τους ερασιτεχνισμούς τους, ο ιδιωτικός τομέας τελείωσε..Πες του παιδιού να μην ψάχνει άδικα.

ποιος ιδιωτικός τομέας, μας κοροϊδεύετε; αφού και αυτοί τα παίρνουν από το Δημόσιο (προγράμματα) και τράπεζες, έτσι επιζούν και έχουν το θράσος να μας λένε ότι επενδύουν σαν ιδιώτες, μα με τα ξένα λεφτά κύριοι του ιδιωτικού τομέα. Ενημέρωσε σωστά κ. Τάσο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.