Έρχεται «Η ιστορία ενός 40άρη» από τον Σταύρο Κουκάκη

Έρχεται «Η ιστορία ενός 40άρη» από τον Σταύρο Κουκάκη

Ιούλιος 26, 2016 - 10:30
3 σχόλια

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία αναμένεται από τους φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού η συγγραφική δουλειά του δημοσιογράφου Σταύρου Κουκάκη για την ιστορία του Αρκαδικού με τίτλο «Η ιστορία ενός 40άρη».

Στο βιβλίο αυτό θα περιέχεται πέραν των άλλων σπάνιο φωτογραφικό υλικό και πλούσια στατιστικά για την 40χρονή ιστορία του Αρκαδικού μέσα από το προσωπικό αρχείο του Σταύρου Κουκάκη από τα ανοιχτά γήπεδα και την ίδρυση της ομάδας μέχρι την διαδρομή της στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αρκάς δημοσιογράφος-συγγραφέας με ανάρτηση του στο facebook έκανε γνωστό πως το βιβλίο του βρίσκεται στην τελική ευθεία με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την έκδοση του  ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες του και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα.

‘’Μετά από ένα χρόνο έρευνας και σκληρής δουλειάς με τους συνεργάτες μου, φτάσαμε στο φινάλε των εργασιών "Η ιστορία ενός 40άρη" και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την παρουσίαση του βιβλίου.

Με την ευκαιρία αυτή νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους που συνέβαλλαν με κάθε τρόπο, ώστε αυτό το συγγραφικό όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς’’.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Η ιστορία ενός 40άρη» από τον Σταύρο Κουκάκη αναμένεται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Αποστολοπούλειο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης παρουσία ανθρώπων του μπάσκετ και του αθλητισμού τόσο από την Αρκαδία όσο ευρύτερα και από άλλους νομούς της Πελλοπονήσου.

Να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Σταύρο Κουκάκη και η «Η ιστορία ενός 40άρη» να έχει ανάλογη η και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από το πρώτο του συγγραφικό δημιούργημα «10+1 χρόνια μπάσκετ» που κοσμεί την βιβλιοθήκη της ΧΑΝΘ.


3 Σχόλια

Πότε έπαιξε μπάσκετ ο Σταύρος ; Στον ύπνο του ; Εσείς πάλι τι παριστάνετε με τέτοιες αναρτήσεις; Η Τρίπολη έχει ένα κάρο θέματα ανοιχτά κι εσείς κάνετε ρεπορτάζ για την ιστορία του σαραντάρη Σταύρου, που θέλει ντε και σώνει να γίνει συγγραφέας. Εκτός τόπου και χρόνου όλοι σε τούτο το χωριό. Εκτός τόπου και χρόνου. Ότι του φανεί του καθενός γίνεται ιστορία της πόλης και προβάλλεται.

@S.N.P.K...Φαίνεται ότι κάποιος εδώ μέσα έχει πάλι περίοδο...Ταμπόν φιλαράκι και να δεις για πότε θα σου περάσουν τα νευράκια και η περίοδος...Εσύ βέβαια θα μπορούσες να γράψεις ένα βιβλίο για την βλακεία, για να μην πω για την μ@λ@κί@, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο να το κάνεις, γιατί στην περίπτωσή σου είναι απύθμενη, δεν έχει πάτο δηλαδή, για να στο κάνω και λιανά, μήπως το καταλάβεις...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.