Αυτός είναι ο πα-τέρας που βίαζε με τον σύντροφό του τον ανήλικο γιο του

Αυτός είναι ο πα-τέρας που βίαζε με τον σύντροφό του τον ανήλικο γιο του

Ιούλιος 26, 2016 - 16:28
9 σχόλια

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ζευγαριού των δραστών

H υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου αυτιστικού αγοριού από τον πατέρα του, μαζί με τον σύντροφό του, προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο στις 8 Ιουλίου, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Σήμερα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες και των δύο κατηγορούμενων για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) Ισαακίδη Θωμά του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 13-1-1981 στην Αθήνα, πατέρα του παιδιού

Β) Πετρίδη Πέτρο του Χρήστου και της Αργυρώς, γεννηθέντα την 15-5-1979 στην Αθήνα, σύντροφο του πατέρα.

 

 

 

Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ο 12χρονος στο σπίτι του πατέρα του και του συντρόφου του είναι ανατριχιαστικές.

Το 12χρονο αυτιστικό αγόρι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα του και από τον σύντροφό του όταν πήγε για διακοπές δύο εβδομάδων στο σπίτι του πατέρα του. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου αγοριού ότι το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων ασελγούσαν εις βάρος του.

Το ίδιο το παιδί αποκάλυψε το γεγονός στη μητέρα του όταν επέστρεψε από το Άργος στην Αθήνα, αφού είχε παραπονεθεί στη γιαγιά του, η οποία μετέβη στο Άργος και τον πήγε πίσω στην Αθήνα. Στη συνέχεια ακολούθησε εξέταση από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε το φρικτό γεγονός του βιασμού του ανηλίκου. Ύστερα από τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σχημάτισε σχετική δικογραφία, ενώ ο ανακριτής Ναυπλίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικό του, όπως και κατάχρησης διανοητικής αναπηρίας ανηλίκου.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Άργος στις 8 Ιουλίου. Από τις σχετικές έρευνες προέκυψε ότι το ζευγάρι ασέλγησε και βίασε κατ’ εξακολούθηση το ανήλικο αγόρι. Μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή του Ναυπλίου ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους, ενώ στη φυλακή οδηγήθηκε ο ένας από τους δύο δράστες.

Ο πατέρας του ανήλικου παιδιού αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει διαγνωστεί με υψηλό ποσοστό αναπηρίας.


9 Σχόλια

Ο Πατέρας αφέθηκε κατευθείαν ελέυθερος με ορισμό δικάσιμου......κάποτε. Γλέντησε τον μικρό θα πινει τις μπύρες του και θα λέει ιστορίες με άλλους κυναιδους για το πως κατέστρεψε μια παιδικά ψυχη. ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΤΟΥΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΚΝΩΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ !!! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΜΕΣΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.....ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ......ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?

Το <<αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει διαγνωστεί με υψηλό ποσοστό αναπηρίας>>, εμένα με ξεπερνάει. Τι είδους αναπηρία είναι αυτή που μια χαρά του επέτρεπε να βιάζει το ανήλικο παιδί του? Άσε που στην φωτο δείχνει μια χαρά.

Εδώ έχουν φυλακιστεί υπερήλικες για αδικήματα, όπως τα χρέη στο Δημόσιο και αυτό το ΤΕΡΑΣ που βίαζε το ίδιο του το παιδί αφέθηκε ελεύθερος, επειδή είναι διαβητικός? Το ότι κατέστρεψε μια αθώα παιδική ψυχή μετράει λιγότερο, για την Δικαιοσύνη, από τον διαβήτη που πάσχει? Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!

την προφυλάκιση απέφυγε μεχρι να γίνει η δίκη. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τον κλείσουν μέσα όταν οριστεί η ποινή απο το δικαστήριο.

Και πάλι δεν καταλαβαίνω, με ποιό σκεπτικό πρέπει να αποφύγει την προφυλάκιση μεχρι να γίνει η δίκη, λόγω του διαβήτη? Τι εξυπηρετεί αυτό? Δεν θα μπορεί ως φυλακισμένος να παίρνει τα φάρμακά του ή να κάνει την δίαιτά του και τις ιατρικές εξετάσεις του? Και πως θα μπορεί μετέπειτα, αφού οριστεί η ποινή του από το Δικαστήριο? Βίαζε το ανήλικο παιδί του, επέτρεπε και στον σύντροφό του να κάνει το ίδιο, δημοσιοποιήθηκε η αποκρουστική φάτσα του και αφέθηκε ελεύθερος. ΕΛΕΟΣ.

Σε περίπτωση μεσαίας και βαριάς κατάστασης διαβήτη το πρώτο που αχρηστέυεται είναι η στύση. Πως το τέρας λειτουργούσε σεξουαλικά εφ΄οσον είχε τόσο βαριάς μορφής διαβήτη (αναπηρία!!!!)? Μας δουλέυουν ψιλό γαζί και το χειρότερο είναι ότι γλεντάνε και τους δικαστές με κανα-δυό πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις

Καλά, για το φίλο του λένε όμως ότι έκανε τους βιασμούς, ότι ο πατέρας ήταν συνεργός. Εγώ αυτό κατάλαβα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.