Η Στεμνίτσα υποδέχεται λείψανο του Αγίου Γρηγορίου Ε΄

Η Στεμνίτσα υποδέχεται λείψανο του Αγίου Γρηγορίου Ε΄

Ιούλιος 22, 2016 - 07:22
6 σχόλια

Η Στεμνίτσα υποδέχεται το Λείψανο του Αγίου Ιερομάρτυρος ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Ε΄ Πατριάρχου  Κωνσταντινουπόλεως την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ώρα 18:30

Πρόγραμμα Εορτής

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016  

6:30  μ.μ.  Υποδοχή Ιερού Λειψάνου  Αγίου Ιερομάρτυρος ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Ε΄  από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους 

 7:30 μ.μ. Μέγας Εσπερινός, Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Εορτάζει ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Στεμνίτσας

7:00  Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος καί  Μεγαλοπόλεως κ.κ ΙΕΡΕΜΙΟΥ.

Ειδήσεις: 
Επόμενο άρθρο
Κυνηγώντας…pokemon!

6 Σχόλια

0 μέγιστος προδότης που αφόρισε την επανάσταση το 1821 ντροπή μας μόνο που τα δεχόμαστε!

Προς «Γερόλυκο»: Τέτοιες απόψεις ανακυκλώνονται από δωδεκαθεϊστές με στόχευση την Εκκλησία και απέχουν από την ιστορική αλήθεια. Ο αφορισμός ήταν προσχηματικός, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για τους Ρωμιούς. Μάλιστα ο αφορισμός ήρθη πολύ σύντομα από τον άγιο πατριάρχη και ιερομάρτυρα.

Πατριώτη. Χριστανοί Ορθόδοξοι είμαστε αλλά διάβασε αναλυτικότερα την ιστορία και θα καταλάβεις τον ρόλο της τοτε εκκλησίας μας στην επανάσταση. Μην εθελοτυφλούμε. Έκαναν τεράστια λάθη.

Γνωρίζεις δια την επιστολή που έστειλε δυο χρόνια πριν την επανάσταση μάζι με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων η οποία έλεγε πως μας έστειλε ο θεός τον σουλτάνο για να μας λυτρώσει γνωρίζεις ότι αυτός απαγόρευσε να βαπτίζουν τα παιδιά με αρχαία ελληνικά ονόματα.Εγώ δεν λέει την γνώμη μου λέω την πραγματικήν ιστορικήν αλήθειαν ψάξε στον 12τόμο της Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών!

Και το '41 το Άγιο Όρος έστελνε συγχαρητήρια επιστολή στον Αδόλφο Χίτλερ για τις νίκες του στον πόλεμο. Γνωρίζουμε πολύ καλά την προδοτική στάση της ηγεσίας της Εκκλησίας σε όλες τις αναμετρήσεις του Έθνους. Ο κλήρος στον αγώνα κι οι δεσποτάδες στο σαράι. Πάντα έτσι δεν ήταν όμως;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.