Η νεολαία «ψηφίζει» Παράλιο Άστρος (vid)

Η νεολαία «ψηφίζει» Παράλιο Άστρος (vid)

Ιούλιος 22, 2016 - 11:35
5 σχόλια

Ολοένα και περισσότερο έδαφος δείχνει να κερδίζει το Παράλιο Άστρος στο κομμάτι του τουρισμού δείχνοντας ότι η Βόρεια Κυνουρία κερδίζει το στοίχημα του τουρισμού και την βελτίωση των παροχών της.

Το Παράλιο Άστρος είναι πλέον προορισμός και επιλέγεται από πολλούς για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Η γαλήνη και η ομορφιά που αποπνέει το τοπίο κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καθώς μπορεί να συνδυάσει ήρεμες διακοπές αλλά και άλλες με περισσότερο «θόρυβο».

Στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησαν οι λουόμενοι της περιοχής τονίζοντας ότι το Παράλιο έχει καθαρές παραλίες και γαλάζια νερά, καλή εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές για όλους. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα αλλά και οι βόλτες στο Κάστρο και στο «Νησί» έχουν κερδίζει τις εντυπώσεις με την περιοχή να αναβαθμίζεται συνεχώς.

Η νεολαία ψήφισε τις παραλίες του Παράλιου Άστρους για τις καλοκαιρινές της διακοπές γιατί η κοντινή απόστασή του από την Τρίπολη και την Αθήνα το κατατάσσουν πρώτη επιλογή για μία κοντινή απόδραση δροσιάς αλλά και για ολιγοήμερες διακοπές και όχι μόνο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο Μάνο, ο οποίος «αναστάτωσε» την παραλία με τα πειράγματά του, αλλά και μας …ξεκούρασε παίρνοντας το μικρόφωνο  και συνεχίζοντας μόνος το ρεπορτάζ.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η νεολαία ψήφισε τις παραλίες του Παράλιου Άστρους


5 Σχόλια

Απαραδεκτη η κατασταση και με τις ξαπλωστρες.Παει ο ξενος να κανει μπανιο και οι ξαπλωστρες εχουν πετσετες επανω απο τις 7 ωρα το πρωι,αφου καποιοι εξυπνοι Τριπολιτσιωτες σηκωνονται αγρια χαραματα να καπαρωσουν θεση,και οι αλλοι καθονται ορθιοι και περιμενουν την αφεντια τους να κατεβει στις 10 να το παιξει προυχοντας.Να χ@σω τις διακοπες σας αν ειναι να ξυπναω αγρια χαραματα να βρω ξαπλωστρα.Σας χαριζω το Αστρος και την παιδεια σας και την βολεψη σας.ΚΑΛΑΜΑΤΑ και Παλι Καλαματα....

Στο "Θάλλασα" που πηγα την περασμένη εβδομάδα διαπίστωσα ότι έχει σταματήσει το χάλι που περιγράφει ο φίλος από πάνω. Έχει μαλιστα ταμπέλα στην είσοδο που αναγράφει ότι απαγορεύεται να αφήνεις πετσέτα στις ξαπλώστρες για καβάντζα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.