Κιτρινομπλέ «ξεμούδιασμα» με εννιάρα

Κιτρινομπλέ «ξεμούδιασμα» με εννιάρα

Ιούλιος 24, 2016 - 21:09
4 σχόλια

Πρώτη φιλική νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς επι Ολλανδικού εδάφους επικρατώντας με το ευρύ 9-2 της Σιλφόλντε ομάδας τέταρτης Εθνικής στην Ολλανδία.

Η αρκαδική ομάδα φιλοδώρισε με πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο την άμυνα της Σιλφόλντε. Χατ-τρικ ο Ιωαννίδης, δύο ο Τσιλιανίδης με το "καλημέρα", και από ένα ο Καλτσάς, ο Δημούτσος, ο Μάσσα και ο Στανισάβλιεβιτς με τον Μάκη Χάβο να έχει την ευκαιρία να κάνει πολλές αλλαγές παίζοντας με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες.

Με τα πόδια ακόμα βαριά από την σκληρή προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου είχαν την δυνατότητα να μπουν σε ρυθμούς αγώνα και ουσιαστικά να αποφωρτιστούν από το προπονητικό τους πρόγραμμα και βέβαια το τεχνικό επιτελείο να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Η δυναμκότητα της Σιλφόλντε μπορεί αν είναι χαμηλή και ακόμα να είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ωστόσο το πρώτο δείγμας γραφής του νέου Αστέρα κρίνεται άκρως θετικό για το μέλλον με τους κιτρινομπλέ να κρατούν την όρεξη, το πάθος, την ενέργεια αλλά κα τις πρώτες καλές συνεργασίες που βγήκαν στο χορτάρι.

Με τον Γιάννη Κώτσιρα να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινομπλέ φανέλα αγωνιζόμενος μάλιστα στην κορυφή της επίθεσης, τον Δημούτσο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της χρονιάς,  τους νεαποκτηθέντες Τσιλιανίδη-Καλτσά να σημειώνουν από 2 και ένα γκολ αντίστοιχα και τον Μάσα να ανοίγει λογαριασμό το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Αστέρα να προηγείται με 5-0.

Ο Μάκης Χάβος στην επανάληψη έκανε πολλές αλλαγές αλλάζωντας όλη την αρχική ενδεκάδα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του. Οι Ολλανδοί στο 51' μείωσαν προσωρινά με τον Ιωαννίδη δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 6-1. Ακριβός το ίδιο σκηνικό είχαμε και στην συνέχεια με την Σιλφόλντε κάνει το 6-2 και τον Ιωαννίδη στο 81' να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση για το 7-2. Στο 86' ο Ιωαννίδης ολοκλήρωσε την πολύ καλή του εμφάνιση με χατ-τρικ για το 8-2 με τον Στανισάβλιεβιτς στο 90' να πετυχαίνει το 9 γκολ γκολ της ομαδάς του βάζοντας και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 9-2.

Αστέρας Τρίπολης-Σιλφόλντε 9-2

Σκόρερ Αστέρα: 1-0 Δημούτσος (11'), 2-0 Καλτσάς (23'), 3-0 Μάσα (37'), 4-0 Τσιλιανίδης (44'), 5-0 Τσιλινίδης (45'), 6-1 Ιωαννίδης (61'), 7-2 Ιωαννίδης (81'), 8-2 Ιωαννίδης (86'), 9-2 Στανισάβλιεβιτς (90').

Αστέρας 1ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Μάσα, Καλτσάς, Κώτσιρας.

Αστέρας 2ο ημίχρονο: Καπετάνος, Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75' Παπαγγελής), Σεφίλ, Ίγκορ (80' Άσεν), Χαμντανί, Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς, Τσιώλης, Νίκο Φερνάντεζ, Ιωαννίδης.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αφού μπορέσατε και κερδίσατε ομάδα της Δ Εθνικής μπράβο σας.Δώστε κι ένα φιλικό στην Ελλάδα με ολυμπιακό να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

9 γκολ ε ...........................μπραβο να φοταγωγησουμε την τριπολη και ενα μηχανημα για σειρα προτεραιοτητας στα διαρκειας παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήθελα νάξερα ποιός πραγματοποιεί τα ρεπορταζ του Αστέρα.

ανωνυμος Κυρ, 24/07/2016 - 22:35...Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πιάσεις τα δικά μου τα απίδια για να δεις αν χωράνε στη χούφτα σου, όπως και η ομάδα σου να μας πιάσει τ' απίδια καρπαζοεισπράκτορα γαυράκο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.