Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη στην Τρίπολη

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη στην Τρίπολη

Ιούλιος 15, 2016 - 22:14
5 σχόλια

Την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 9 το βράδυ - στην πλατεία Άρεως- θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια με νόημα, τραγούδια καθιερωμένα στη συνείδηση όλων μας, που εξακολουθούν να δίνουν νόημα στις σκέψεις και τις πράξεις μας. 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση σεβασμού και αγάπης για έναν άνθρωπο που «μας έδωσε πολλά και συμβολίζει πολλά» με σκοπό να συγκινήσει και να υπενθυμίσει συναισθηματικά φορτισμένες μνήμες σε όσους την παρακολουθήσουν.
Στη εκδήλωση μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης’’ και την Πέγκυ Ζήνα, θα πάρουν μέρος οι τραγουδιστές Παναγιώτης Πετράκης και Παναγιώτης Καραδημήτρης.

 

Συνδιοργάνωση:

Δήμος Τρίπολης - Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Είσοδος Ελεύθερη


5 Σχόλια

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη (παρουσία του Μίκη). Στο Ηρώδειο τα "Τσιγγάνικα Βιολιά"!! Στην επίδαυρο ο Ρουβάς και άλλοι τυχάρπαστοι. Νομίζω ότι όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι η γενικευμένη σήψη μπαίνει στην τελευταία της φάση. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΗΣΑΝ ΟΛΑ (ακόμα και ο Μίκης μετατρέπεται σε Μίκυ)

@Πομπηία Κυρ, 24/07/2016 - 09:10...Κι εσύ ποιος είσαι, ο Γκούφυ; Α' πάαινε ρε βλακόμουτρο που έγινες και γνώστης της μουσικής...Ανέβα να τραγουδήσεις εσύ μήπως και σώσεις την παρτίδα...Κνώδαλο...Βγαίνετε όλα τα νούμερα και κράζετε από το πληκτρολόγιο και πέρα από το φραπέ, το τσιγάρο και το Lobby δεν ξέρετε την τύφλα σας! Ουστ!

Είναι κρίμα να καταντάει έτσι το έργο του Θεοδωράκη. Νομίζω ότι πρέπει το περιβάλλον του να τον προστατέψει. Μετά τον Ρουβά η Πέγκυ Ζήνα και στο βάθος .........Φουρέηρα !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.