Η πρώτη insta φωτογραφία του Ντοναρούμα με το Αστέρι

Η πρώτη insta φωτογραφία του Ντοναρούμα με το Αστέρι

Ιούλιος 23, 2016 - 18:21
3 σχόλια

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης με τον ίδιο να υπογράφει το νέο συμβόλαιο και την αρκαδική ομάδα να ολοκληρώνει με επιτυχία μία απουδαία μεταγραφή.

Ο Ιταλός πορτιέρο βρίσκεται στην Τρίπολη έχοντας την πρώτη του γμωριμία με την νέα του πόλη και βέβαια με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την αποστολή του Αστέρα και να μπει στους ρυθμούς της προετοιμασίας.

Μάλιστα ο Αντόνιο Ντοναρούμα δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης με την πρώτη του φωτογραφία με φόντο το αστέρι στον προσωπικό του λογαριασμ9 στο instagram.

Ο νεαποκτηθέντας άσος ανέφερε κάτω από την φωτπγραφία πως ξεκινά για τον ίδιο μια νέα σελίδα στην καριέρα του ευχαριστώντας τον Αστέρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε όντας έτοιμος να το ανταποδώσει στην νέα του ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.