Τη λίστα με τους οφειλέτες δημοτικούς συμβούλους έχει στα χέρια του ο Τσιαμούλος (vid)

Τη λίστα με τους οφειλέτες δημοτικούς συμβούλους έχει στα χέρια του ο Τσιαμούλος (vid)

Ιούλιος 21, 2016 - 14:35
31 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος ο οποίος και αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν.

Παρούσα στην συνέντευξη ήταν η νομικός της παράταξης κυρία Παρασκευοπούλου Βιβή η οποία μίλησε για την υπόθεση και για τις ενέργειες που έχει κάνει η νομική ομάδα εργασίας της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα»

Όπως ανέφερε, πάντα ενεργώντας στο πλαίσιο που επιτρέπει ο Νόμος και με την έγκριση των εισαγγελικών αρχών διερεύνησαν το θέμα και έχουν στα χέρια τους τη λίστα με τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι χρωστούν στον Δήμο Τρίπολης και σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν προβεί σε κάποια ρύθμιση, γεγονός το οποίο δεν είναι ανεκτό από κανέναν στην παράταξη.

Από την κατάσταση οφειλετών δημοτικών συμβούλων προκύπτει ότι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίως από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης  είναι αυτοί που χρωστούν και αρκετοί από αυτούς βρίσκονται κάτω από το όριο της φραγής της φορολογικής τους ενημερότητας. Υπάρχουν όμως και αυτοί που έχουν υπαχθεί σε κάποια ρύθμιση. Μερικοί έχουν και φραγή φορολογικής ενημερότητας.

Εκτός από μέλη της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, υπάρχουν οφειλέτες και από τη δημοτική κίνηση «Μαντινειακή Συμπολιτεία».

Από την  παράταξη «Νέα Τρίπολη» υπήρχε μία ατομική ειδοποίηση με το ποσό της οφειλής να έχει εξοφληθεί.

Ο επικεφαλής της παράταξης έπειτα έλαβε το λόγο και είπε τα ακόλουθα:

Από την πρώτη στιγµή που ιδρύθηκε η παράταξή µας “ Τρί̟πολη – Αλλάζουµε τα ∆εδοµένα “, τονίσαµε ότι ̟πρόκειται για µία παράταξη αρχών. Βασικός µας στόχος είναι η άσκηση αντι̟πολίτευσης µε γνώµονα την ̟προάσ̟πιση του ∆ηµοσίου συµφέροντος και του ∆ηµοσίου χρήµατος σε ε̟ποχές, ̟που ό̟πως καταλαβαίνετε όλοι είναι ̟πολύ δύσκολες και για τα οικονοµικά του δήµου αλλά και των α̟λλών συνανθρώ̟πων µας – συµ̟πολιτών µας, ̟που δίνουν τον αγώνα για την καθηµερινή ε̟πιβίωση. Αυτό σηµαίνει ότι οι ίδιοι έχουµε ε̟πιλέξει να ̟πολιτευόµαστε στη βάση αρχών, και, τελικά, να α̟παιτούµε α̟πό το σύνολο των εκλεγµένων αντι̟προσπώ̟ων στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο της Τρί̟πολης να κάνουν το ίδιο.

Πιστεύουµε ακράδαντα ότι η αυτοδιοίκηση ̟που λειτουργεί µέσα σε ένα κράτος δικαίου ̟πρέ̟πει ̟πρωτίστως να είναι αυτοδιοίκηση δικαίου. Αυτό σηµαίνει ότι όλοι, ανεξαιρέτως, οφείλουν να δεσµεύονται α̟πό τους κανόνες και το θεσµικό ̟πλαίσιο.

Καµία εξαίρεση α̟πό τους κανόνες.

Καµία ̟παρέκκλιση α̟πό τη νοµιµότητα.

Η ̟πε̟ποίθησή µας αυτή δυστυχώς δοκιµάστηκε α̟πό ένα θέµα το ο̟ποίο δεν ̟πιστεύαµε ότι συµβαίνει και ελ̟ίζαµε ειλικρινά ότι δεν θα αντιµετω̟ίζαµε. ∆εν µ̟πορούµε να σας κρύψουµε ότι ̟πραγµατικά έχουµε έρθει σε ̟πολύ δύσκολη θέση.

Όµως το αντιµετω̟πίσαµε.

∆ηµοτικοί σύµβουλοι εκλεγµένοι για να εκ̟προσω̟πούν τους δηµότες και να υ̟ερασ̟ίζονται το συµφέρον του ∆ήµου, φέρονται να χρωστούν οι ίδιοι και να έχουν βεβαιωµένες οφειλές έναντι του ∆ήµου. Και, ακόµη χειρότερα, η ̟ροσ̟άθειά µας για διαφάνεια, να ̟ροσκρούει σε ανυ̟όστατες δικαιολογίες για δήθεν ̟ροστασία ̟ροσω̟ικών δεδοµένων, όταν α̟οδεδειγµένα δεν υφίσταται τέτοιο ζήτηµα.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, τη στιγµή ̟που ̟ολλοί συνδηµότες µας δοκιµάζονται οικονοµικά να καταβάλουν τις εισφορές και τα οφειλόµενα στο ∆ήµο, να υ̟πάρχουν άλλοι συνδηµότες ̟που τους εκ̟ροσω̟πούν – εν ̟προκειµένου ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι - και να ε̟πιβαρύνουν το δηµοτικό ταµείο σε βάρος τους.

∆ηλώνουµε ανοιχτά προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτό δεν πρόκειται να το ανεχθούµε.

∆εν ̟πρόκειται να ανεχθούµε τις αρρύθµιστες οφειλές, και δεν ̟πρόκειται να ανεχθούµε το σκοτάδι και την ̟πολιτική ̟προστασία α̟πό ό̟που και αν ̟προέρχεται.

Video: 

ArcadiaPortal.gr H ΔΕΥΑΤ στο στόχαστρο του Νίκου Τσιαμούλου


31 Σχόλια

Ρε Νικόλα για βγάλε και τα στοιχεία των δικών σου υποψηφίων που ήταν σε εκλογιμη θέση, και μετά μίλα. Νικόλα με πυροτεχνήματα δε βλέπεις δημαρχιακό θώκο

τα εχω αλλα δεν τα βγαζω εξω ........καλυτερα μην το αναφερεις καθολου νικολακη,δηλαδη τι κανεις εκβιαζεις? να μας πειτε ονοματα να ξερουμε εμεις οι απλοι πολιτες .............αλλα που........ο ενας καλυπτει τον αλλον και απλα περιμενει να κερδισει κατι απο τα λαθη-σφαλματα-παρανομιες του αλλου,σιγα μη νοιαστηκατε για το συμφερων των δημοτων ,ρεμαλια ολοι σας!!!!!!!!!!!!!!

Οι ίδιοι που γράφεται λέγατε οτι το θέμα δε θα προχωρήσει και θα θαφτεί.Πηρατε την απαντησή σας.Θα πάρετε και τα ονόματα όταν πρέπει.Μην ανυσηχείτε.

Νικόλα όλο ΜΑΚΑΚΙΕΣ λες. Το έγγραφο που έλαβες απο την ΔΕΥΑΤ δεν αναφέρει ονόματα.

Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες? Τι μας είπατε τωρα? ολόκληρη η Ελλάδα χρωστάει. Κατι αλλο εχεις να μας πεις? Όλο να μιλάς θες αλλα χωρίς ουσία!! Έτσι αγάπητε μου δεν γίνεσαι Δημαρχος!

Παπαγαλάκια του Μήτσου αρχίσατε τα ανώνυμα σχόλια. Έρχεται και η σειρά σας. Νικόλα βγάλε τα ονοματα.

Απ' ότι φαίνεται ο Νικολάκης όταν αποφασίζει να ασχοληθεί με ένα θέμα, ασχολείται. Οπότε για να έδωσε συνένεντευξη μάλλον θα υπάρχουν και τα ονόματα. Άρα είναι θέμα ημερών να δημοσιοποιηθούν. Μην προτρέχετε.....Και το ζήτημα δεν είναι αν χρωστάει όλη η Ελλάδα, αλλά να μην μας κοροϊδευουν και μες στα μουτρα μας όσοι ζητάνε ψήφο εμπιστοσύνης.

Νικόλα οι γνωστοί άγνωστοι σχολιογράφοι ξανά χτυπούν !!! Βάρα αλύπητα μην τους λυπάσαι !!! Ονόματα θέλουν ονόματα θα έχουν !!! Μετά θα τσουξει!!!

Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ.

Όλες οι συνέντευξεις του Νικολάκη ειναι για τα μπάζα. Μόνο και μόνο για να βρίσκεται στην επικαιρότητα. ΤΣΙΑΜΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ MR. TST.

Λαμογια ειναι οι του Τσαμουλακου που λένε κατι για να το λένε, ανέχεστε στοιχεία να τα ανακοινώσει το αφεντικό σας παπαγαλάκια!! Λαμόγια ο Τσαμουλακος ξέρει ποιος ειναι...και σίγουρα αυτοι ειναι πολυ κοντά του!!!

Τι τσολιάς είναι αυτος ο τσιαμουλος;;;;;;; Γέλια ρε παιδια! Που το βρήκατε τούτο το αγόρι;

ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΤΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΣΕ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΦΙΛΕ.....

Μας εχεις απογοητεύσει. Με την λάσπη δεν γίνετε κανένας δήμαρχος. Η λάσπη επιστρέφει πάντα σε αυτούς που την ρίχνουν. Εισαι σκέτη απογοήτευση!

Αν περιμένεις με αυτές τις σαχλαμάρες να γίνεις Δήμαρχος Νικολάκη τότε εισαι πολύ μακριά νυχτωμένος..

Ο φίλο σου ο Αλέξης έφτασε τον κόσμο σε αυτά τα χάλια και χρωστάει παντού ρε Νικολάκη. Τι μας λες τώρα εσυ θα τους στείλεις όλους στα σπίτια τους μπας και μπορέσεις και εκλεγείς Δημαρχος. Νικο αν δεν χρωστάς η δεν παίρνεις δανικά σημερα Δημαρχος δεν βγαίνεις

Ρε Τσιαμουλάκο Ξερόλα γιατί δεν ρωτάς και τους δικούς σου πρώην υποψηφίους πόσοι απο αυτούς χρωστούν; Βλέπεις ειναι ένα είκοσι τις εκατό σαν εσένα και των κολλητών σου που έχουν κάνει καβάτζα και δεν χρωστούν τι να κάνουμε να σας αφήσουμε μόνους σας να διοικείται τον Δήμο Τρίπολης;

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ MR. ΠΥΝΥΡΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.

Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε Νικόλα ? Τι μας είπεςτωρα? ολόκληρη η Ελλάδα χρωστάει. Νομίζεις πως με αυτόν τον τροπο θα εκλεγείς Δήμαρχος.

Τςιαμουλο κάποιοι σαν εσένα αλλα και καποιοι κολλητοί σου δεν χρωςτουν, που έχουν κάνει καβάτζα απο την εποχή ΠΑΣΟΚ, που είχατε πάρει θεςεις, Τωρα πάλι μας φορτώσατε τον ΑΛΕΞΗΣ. Ε... τι να κάνουμε τωρα να σας αφήσουμε μόνους σας να διοικείται τον Δήμο Τρίπολης; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ......ΓΚΕ ΓΚΕ????

Ούτε στα πιό τρελά μου όνειρα ο Νικολάκης Δήμαρχος Τρίπολης. Μόνο και μόνο που το βλέπεις αυτό το παιδί, καταλαβαίνεις τι θα κάνει. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον σημερινό Δήμαρχο. Δεν κάνουν οι άνθρωποι γιαυτή τη θέση. Το μυαλό τους το έχουν σε "άλλα πράγματα" και όχι να δημαρχεύσουν την πόλη προς όφελος των δημοτών της. Φαίνεται από μακριά ο άνθρωπος που τόχει, με την καλή έννοια, μεράκι το δημαρχιλίκι. Μακάρι την επόμενη φορά οι δημότες να είναι πολύ πιό προσεχτικοί στην επιλογή τους για την πόλη μας.

Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που χρωστούν και από ποια παράταξη, χρειάζεται όμως μεγάλο θράσος να χρωστάς στην ΔΕΥΑΤ και να έχεις τα μούτρα να θέλεις να βγεις και δημοτικός σύμβουλος. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις ούτε την ΔΕΥΑΤ καλύτερα να στρωθείς στην δουλειά και όχι να παριστάνεις τον τοπικό πολιτικό σωτήρα. Για την ΔΕΥΑΤ μιλάμε, όχι για την εφορία. Τα ποσά είναι της πλάκας. Εκτός και αν χρωστάς 10 χρόνια. Αν βγουν ονόματα και έχουν αξιοπρέπεια οφείλουν να παραιτηθούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.