Ζητείται εξορκιστής...

Ζητείται εξορκιστής...

Ιούλιος 01, 2016 - 12:00
55 σχόλια

Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η Κριστίν Λαγκάρντ δαιμονίστηκε και θέλει να μας καταστρέψει.

Σε ένα «Φεστιβάλ Ιδεών» στο Άσπεν, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, η Κριστίν της καρδιάς μας, που κάθε φορά που τινάζει τη φράντζα της το χρηματιστήριό μας καταρρέει, είχε την πιο λαμπρή ιδέα από όλους.

Να διοργανώνονται, λέει, οι Ολυμπιακοί Αγώνες μόνο στην Ελλάδα.

Ως επιχείρημα, χρησιμοποίησε και το εξής κορυφαίο: Κατέστρεψαν οικονομικά το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μπράβο, κυρία Λαγκάρντ μου! Να καταστρέφουν και τη χώρα μας κάθε τέσσερα χρόνια για να έχετε μαλλί να ξάνετε στο ΔΝΤ!

«Η ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη. Το χρέος είναι τεράστιο πρόβλημα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν μεγάλη καταστροφή για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίον η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή λαμβάνει τις αποφάσεις είναι πράγματι περίπλοκος. Θα μπορούσαμε να εγκαταστήσουμε μόνιμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο σπίτι τους, στην Αθήνα, ενδυναμώνοντας την οικονομία της και τον τουρισμό, και προσφέροντας μια τοποθεσία περιβαλλοντικά ασφαλή» ανέφερε.

(Εδώ δεν έχουμε ιό Ζίκα - σίκα - μίκα, βλέπετε... Είμαστε ασφαλής χώρα. Ξέρετε πόσα δισ. ευρώ, δολάρια, λίρες, μπικικίνια γενικώς έχουν χαθεί επειδή πολλοί αθλητές δεν έλαβαν μέρος, φοβούμενοι για τον ιό στο Ρίο; Μιλιούνια.)

Αν στο Άσπεν οι ιδέες που διατυπώνονται στο Φεστιβάλ Ιδεών είναι όλες της ιδίας ποιότητος με της Χριστινούλας, να μας στείλουν τα πρακτικά τους. Θα γελάσουμε περισσότερο απ' ό,τι με τα ανέκδοτα του Τσακ Νόρις.

Από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, το μόνο καλό που προέκυψε, ήταν τα πολλά ολυμπιακά ακίνητα που μας χρησιμεύουν για να φιλοξενούνται οι πρόσφυγες, αφού ουδέποτε λειτούργησαν επ' ωφελεία των αθλητών ή των πολιτών. Και τώρα ψάχνουμε να τα πουλήσουμε.

Η ελληνική χρεοκοπία ξεκίνησε με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δημόσιες δαπάνες έστειλαν το χρέος στα εντελβάις άνθη και φαγώθηκαν δισεκατομμύρια. 

Οι Ευρωπαίοι κανονικά δεν θα έπρεπε να μας αφήσουν ούτε συνέδριο κλόουν και ανιματέρ να διοργανώσουμε, διότι είμαστε ικανοί να πάρουμε μίζες ακόμα και για περούκες ή κόκκινες μύτες. Θυμίζω ότι όλος ο εξοπλισμός σε υπολογιστές, υλικό, καρέκλες, οθόνες έγινε λεία των πλιατσικολόγων κάθε λογής την επόμενη κιόλας ημέρα, αντί να δοθεί σε κανένα σχολείο ή πανεπιστήμιο!

Ποιοι ήταν οι πλιατσικολόγοι; Οι ίδιοι οι διοργανωτές και οι παρατρεχάμενοί τους, που κόπτονταν για το ολυμπιακό ιδεώδες, αυτό το άδειο πουκάμισο, όπως έχει καταντήσει.

Επομένως: εκεί στο Άσπεν ας δίνουν στην Κριστίν να πίνει λιγότερη σαμπάνια, ή ας την διαβάσει ένας παπάς. Μπορεί να έχει μπει μέσα της ο δαίμονας της καταστροφής. Είναι δυσβάσταχτο το κόστος των Ολυμπιακών για το Ρίο και γενικώς; Πετάξτε το στην Ελλάδα. Δεν θέλει η Ευρώπη μετανάστες; Πετάξτε τους στην Ελλάδα!

Τι είμαστε;

Χριστινάκι, δεν μπορούμε να διοργανώσουμε Ολυμπιακούς. Φιλοξενούμε στα ακίνητά μας πρόσφυγες και δεν γνωρίζω κανέναν Έλληνα ύστερα από τόσα χρόνια κρίσης που θα ξετρελαθεί με τον εθελοντισμό και θα τρέχει πάνω-κάτω για μια ιδέα η οποία έχει εξευτελιστεί όσο λίγες τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, ακόμα δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας το λογισμικό του CI4 -θυμάστε, το σύστημα ασφαλείας που χρυσοπληρώσαμε το 2004 και δεν λειτούργησε ποτέ.

Κάπου θα μας παράπεσε.

Ντε Κουμπερτέν, βγες από το σώμα της Κριστίν. Ύπαγε οπίσω!..

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 
Tags: 

55 Σχόλια

Οι υποδομές του 2004 έγιναν με δικά μας (αγύριστα) λεφτά. Θα χρησιμοποιούνται μέχρι να γίνει απόσβεση. Εννοείται ότι την εποπτεία δεν θα την αφήσουμε στους ιθαγενείς

Narrow minded, negative opinions- Η χώρα δεν χρεωκόπησε από τους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά από το μοναδικό παγκόσμια γεγονός ότι ο μισός πληθυσμός της χώρας είναι στη μισθοδοσία του κράτους. Καλό μήνα-

η χώρα χρεοκόπησε ΚΑΙ απο τα 20 δις των olympic games. Αν θέλουμε να βγάλουμε κάποτε άκρη σε αυτόν τον τόπο πρέπει να συμφωνίσουμε στα αυτονόητα φίλε observer , βγάζοντας τα κομματικά γυαλιά. Οπωσδήποτε αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια αλλά δεν είναι όλη η αλήθεια

Η χώρα χρεοκόπησε γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι προσλαμβάνονται με κομματικά κριτήρια και ο ιδιωτικός τομέας είναι ουσιαστικά κρατικοδίαιτος.

Το κόστος των 20 δις είναι σταγόνα στον ωκεανό συγκρινόμενα με τα 400 δις χρέος.. αριθμούς κοιτάω.. Τα δε κομματικά γυαλιά τ' άφησα στη πατρίδα πριν 30 χρόνια.. και δε μπορώ να κλείσω τα μάτια στο φέσι των 100 δις από ΤσιπροΜπαρουφάκηδες.

βλάκα observer, έχεις κάποια πραγματικά στοιχεία για τα 100 δις φέσι;Πώς υπολογίζονται; λέτε και καμιά μλκ, εμπνέυσεως Σαμαρά να περνάει η ώρα

Όταν λέμε ότι για τη χρεοκοπία μας φταίνε οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι σαν να μιλάμε για τα συμπτώματα μιας ασθένειας χωρίς να αναφέρουμε την πραγματική αιτία. Π.χ. ένα μικρόβιο. Το μικρόβιο που προκάλεσε την δική μας ασθένεια όπως μας εξηγούν οι μη συστατικοί οικονομολόγοι είναι ο Νεοφιλελευθερισμός. Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν είναι τα συμπτώματα. Ο Νεοφιλελευθερισμός ως μοντέλο οικονομίας ευθύνεται σχεδόν για όλες τις χρεοκοπίες των τελευταίων 40 χρόνων! Κάποια αρνούνται να ομολογήσουν(& εδώ υπάρχει δόλος) ότι οι Κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνες για την μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδας.

Το να διαφωνείς με επιχειρήματα έιναι δικαίωμα σου. Όπως πιθανότατα δεν σας έχουν πει στη στρούγκα σας-κόμμα, τον να ξεφτιλίζεστε αυτό είναι πρόβλημα σας. Κομματοανθρωπάκια αγωνιστείτε επιτέλους για το κοινό όφελος & όχι για το προσωπικό συμφέρον! Ιδιώτες! Ο κομματικός φραμπαλάς τελείωσε. Γλοιώδεις τύποι με τη κομματική ταυτότητα, σε εσάς μιλάω! Η ανεργία, η φτώχια & η εξαθλίωση, μας προσφορά των Νεοφιλελεύθερων Κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, Πασοκ, Σύριζα-Ανελ έχει πάρει τη μορφή γενοκτονίας. Πετάξτε όσο είναι καιρός τις κομματικές σας ταυτότητες, θα δείτε πόσο καλό θα κάνει αυτό σε όλους μας.

@ - 09:19 - Ασπόνδυλο μαλάκιον, ο κόσμος τόχει τούμπανο για την επιβάρυνση των 100 δις. Διάβασε και τίποτα άλλο εκτός από κομματικά έντυπα.

Το χαχαχαχαχα 21:52 είναι γιατί ξεπέρασες την ηλίθια προπαγάνδα 80 ετών, των εδώ οργάνων της Αγγλίας & των ΗΠΑ, που σας έπεισαν όταν σας έλεγαν πως: σαν έρθουν οι Κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια; Όπως είδαμε όλοι μας & ιδίως οι εμβρόντητοι Αμερικανοί πολίτες, τα σπίτια τελικά δεν τους τα πήραν οι Κομμουνιστές, αλλά οι Τραπεζίτες! Σήμερα απολαμβάνουμε τι εστί “Ελεύθερη Οικονομία” & σκλαβωμένη χρεοκοπουμένη κοινωνία! Κοιτάζουμε με “δέος & θαυμασμό” το μοναδικό επιτυχημένο μοντέλο οικονομίας, τον Νεοφιλελευθερισμό. Έτσι δεν μας λένε τα ΜΜΕ, η Νέα Δημοκρατία & το ΠΑΣΟΚ;

Observer δεν είχαμε συνηθίσει να ζορίζεσαι τόσο με τα μνημόνια επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας; Τώρα σε πήρε ο καημός; Εξάλλου ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα 100 δις (που δεν είναι και 100, κάπου 82δις πρέπει να είναι) είναι χρέος “προίκα” από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αν κάνω λάθος δώσε μας ένα λινκ να το αποσαφηνίσουμε.

@STOIXOS - Όταν έχεις αγοράσει σπίτι με λεφτά της τράπεζας και δεν τα έχεις εξοφλήσει, δεν είναι δικό σου. Καμία τράπεζα δεν έχει πάρει ποτέ, ούτε θα πάρει σπίτι που δεν έχει δανείσει χρήματα για αυτό.

@STOIXOS - Η ευημερία που απολαμβάνει όλος ο δυτικός κόσμος εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες είναι μια προσφορά του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού. Πήγαινε μια βόλτα από την Κούβα να δεις τι έχει προσφέρει στους πολίτες ο κομμουνισμός/σοσιαλισμός. Αν δεν πεισθείς πήγαινε και στην Βόρεια Κορέα. Ο φιλελευθερισμός έχει δώσει στους πολίτες ελευθερίες και αγαθά που ήταν ζητούμενα αιώνων.

Παύλο το αγνοείς ή σκόπιμα δεν αναφέρεις το γεγονός ότι η αγοραστική ισχύς των πολιτών μειώνετε σταθερά για δεκαετίες, αναγκάζοντας τους πολίτες να στραφούν στην μοναδική λύση που επέτρεπε ο καπιταλισμός σας. Στον δανεισμό από Τράπεζες. Αν το κέρδη των εταιρειών διανέμονταν &στους εργάτες δεν θα χρειαζόταν να δανειστούν. Αν οι οικονομικές ελίτ των χωρών φορολογούνταν δεν θα χρειάζονταν τα κράτη να δανείζονται σε τέτοια δυσβάστακτα ύψη & να χρεοκοπούν. Θα είσαι μικρός δεν έχεις ζήσει τότε που τα σπίτια ταφτιάχναμε από τα χρήματα της δουλειάς τους & όχι από τα πολυδιαφημισμένα δάνεια Τραπεζών.

Παύλο πάλι λάθος είσαι. Ο καπιταλισμός φοβούμενος της διάδοση του κομμουνισμού για 30 χρόνια 45-75 αναγκάστηκε να δώσει μερικά ψυχούλα στους εργάτες. Προληπτικά βέβαια έκανε & μερικούς “δημοκρατικούς” πολέμους & αυτοί προσφορά του καπιταλισμούς σου που τόσο λατρεύεις σε Ελλάδα, Κορέα, Βιετνάμ κ.λ.π. Eγκατέστησε αρκετές δικτατορίες Ελλάδα, Ισπανία, Αίγυπτο, Ιράκ, Χιλή, Αργεντινή, Ινδονήσια, Κούβα, Αφρικάνικες χώρες κ.λ.π. Όταν πίστεψε ότι ξεμπέρδεψε με αυτή την απειλή, έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Τον άγριο καπιταλισμό που σήμερα τα επακόλουθα του χαρακτηρίζονται σαν γενοκτονίες.

13:39 Καλέ μου άνθρωπε δεν θα σε πείσω εγώ, η εξαθλιώσει θα σε πείσει όπως έπεισε 1.500.000 ανέργους Έλληνες.

Οι 1500000 δηλαδή είναι κουμουνιστές δηλαδή τώρα.. .μπράβο, και εις ανώτερα!! Πάντως τους κομμουνιστές ποτέ δεν τους "φοβήθηκα" για να μη μου πάρουν το σπίτι αλλά γιατί είναι ηλίθιοι!

@STOIXOS - Οι τράπεζες δεν πήραν ποτέ σπίτια που δεν έχουν δανείσει. Πουθενά στον δυτικό κόσμο. Σε αντίθεση με τον κομμουνισμό που έχει "απαλλοτριώσει" ιδιωτική περιουσία με την βία για χάρη του "κράτους". Σπίτι μπορείς να χτίσεις ή αγοράσεις και χωρίς να δανειστείς. Είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ επιλογή του καθενός. Εκεί είναι η διαφορά του καπιταλισμού με τον κομμουνισμό. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Στον καπιταλισμό είναι δεδομένη. Στον κομμουνισμό αδιανόητη. Το χειρότερο καπιταλιστικό κράτος έχει πολλαπλάσια αγαθά και ελευθερίες από το καλύτερο κομμουνιστικό/σοσιαλιστικό. Ο λόγος είναι απλός. 1+1=2.

@ STOIXOS 12:16 - Το φέσι των ~100 δις είναι αποτέλεσμα κακοδιαχείρησης και άγνοιας εκ μέρους της κυβέρνησης (Βαρουφάκης). Αυτά κατά την ΕΕ.

Δηλαδή εχεις ζήσει προσωπικά ΕΣΥ και τα 2 συστήματά και ξερεις ;Στον καπιταλισμό που πληρώνεις και την υγεια και την παιδεία βλέπε ΗΠΑ ,και δίνεις φόρους μέχρι για τον αέρα ,τι διαφορά υπαρχει απο τον κομμουνισμό ;

Το μόνο που μπορώ να πω 14:37 είναι ότι από αυτά που γραφείς & καταλαβαίνεις έχεις πιθανότατα κάποια μορφής ψύχωση με τον Κομμουνισμό! Είπα εγώ ότι τα 1.500.000 έγιναν κομμουνιστές; Αυτό που σχολίασα είναι η ηλίθια προπαγάνδα δεκαετιών των οικονομικών ελίτ αν τον κόσμο, πως σαν έρθουν στην εξουσία οι Κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια. Κάτι που όπως είδαμε το έκαναν τελικά οι ίδιες οικονομικές ελίτ-Τραπεζίτες που κατασκεύαζαν αυτές τις ηλίθιες προπαγάνδες. Την τραγική προπαγάνδα & την πραγματικότητα οι εξαθλιωμένοι πολίτες τη ζουν καθημερνά Αυτό έγραψα όχι ότι έγιναν κομμουνιστές.

14:37 Δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν από πρώτο χέρι & διαπιστώνουν τι εστί καπιταλισμός. Χιλιάδες δολοφονούνται, ζουν ή οδηγούνται στη εξαθλίωση σε όλον τον κόσμο από ένα οικονομικό σύστημα που είναι κατά τα άλλα “δημοκρατικό” & “μοναδικό”! Πάντως από την ποιότητα των σχολίων σας, τους χαρακτηρισμούς & από τις “τεκμηριωμένες” απόψεις & απαντήσεις που δίνεται, φαίνεται & η συνολική ποιότητα σκέψεως & απόψεως των Κομματικών στελεχών της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Πιθανότατα δεν το κατανοείτε, αλλά η έλλειψη ποιοτικού διαλόγου από μέσους σας & τεκμηριωμένων απόψεων έχει σαν αποτέλεσμα να γελοιοποιήστε!

Παυλο που τη είδες τη ελεύθερη επιλογή στον καπιταλισμό; Στις χούντες, στους πολέμους, στα προγράμματα λιτότητας, στις οικονομικές γενοκτονίες, στα εκατομμύρια ανέργους, στους αποκλεισμένους εξαιτίας του καπιταλισμού από παιδεία, υγεία, τροφή & στέγη; Σε όλα αυτά που τα κανείς γάργαρα & κλείνεις τα ματιά & τα αυτιά σου; Παρόλο που έχω πολλά να σούρω στον Κομμουνισμό όπως εφαρμόστηκε μπορώ να σε απαντήσω πως: άνεργοι, χωρίς παιδεία,υγεία, τροφή & σπίτι υπάρχουν εκατομμύρια στον καπιταλισμό αλλά όχι στον κομμουνισμό!

Παυλο και αν ο καπιταλισμός είναι τόσος καλός όσο με αγωνία θέλεις να μας πεις, γιατί έχει τόσες φοβέρες ανασφάλειες; Γιατί κάνει εισβολές σε χώρες με δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, δημιουργοί καταστροφικούς πολέμους, εγκαθιστά δικτατορίες & έχει σε τακτά χρονικά διαστήματα, τους τελευταίους 2 αιώνες, σοβαρές οικονομικές κρίσεις που εξαθλιώνουν εκατομμύρια ανθρώπους; Από “ελεύθερη επιλογή” & “δημοκρατικά αισθήματα” να υποθέσουμε;

Παύλο και κάτι ακόμα, όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους οι πρώτοι στρατιώτες των ΗΠΑ που έλαβα μέρος στον πόλεμο της Κορέας και πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους Κορεάτες και αργότερα απελευθερώθηκαν, αρκετοί είχαν φιλοκομμουνιστικές απόψεις πια!!! Αυτό τρόμαξε τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και ξεκίνησε πειράματα πλύσεις εγκέφαλου σε αθώους πολίτες, γιατί η μόνη λογική εξήγηση κατ’ αυτούς ήταν πως κάτι αντίστοιχο έκαναν στους στρατιώτες τους οι Κομμουνιστές Κορεάτες και Ρώσοι. Εσύ γιατί λες να έγιναν φιλοκομμουνιστές οι αιχμάλωτοι;

Γρήγορα τον εξορκιστή για τον "τα ευκόλως". Να τον εξορκίσει μήπως μάθει να μιλάει με επιχειρήματα αντί απλά να τρολλάρει. Και αυτό δεν σημαίνει ότι συμμερίζομαι τις απόψεις του ΣΤΟΙΧΟΣ. Αντιπαραθέσου με άποψη μικρέ. Με τον εξορκισμό θα το μάθεις και αυτό.

Τη χώρα τη χρεοκόπησε ο ΑντρεαςΠαπανδρέου με τη λογική της μίζας και της λαμογιάς που καλλιέργησε, την κομματικοποίηση του κράτους, την επιβάρυνση του δημοσίου. ΑΠΟ κοντά και οι αριστερά, με την ποινικοποίηση του επιχειρείν και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, το πάρτυ στις Δεκο, τις Συνταξαρες, τα εφαρπαξ και τις χρυσές εθελούσιες...

@12:16 Μα άποψη είναι αυτό! Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημά σου! Και δεν αξίζει κάτι παραπάνω για κολλημένα μυαλά σαν του STOIXOS! Μας τα ζάλισε τόσον καιρό και δεν καταλαβαίνει πόσο γραφικός έχει γίνει! ΕΛΕΟΣ!!

@Γρήγορα Α, και τα μικρέ να πας να τα πεις αλλού "μεγάλε"! Μάλλον καμμένος είσαι και εσύ από τρολλάρισμα, χαχαχαχα!

Με τα γραφόμενά σου επιβεβαιώνεις το "μικρέ" που σου πρόσαψε ο από πάνω. Αντε αγοράκι μου παίξε με τα παιχνίδια σου ή ότι άλλο παίζεις και μην μπαίνεις σε συζητήσεις μεγάλων

Observer και Παύλε και ανώνυμοι παρατρεχάμενοι, γελοιοποιείστε. Κομμουνισμός και σοσιαλισμός δεν υπήρξαν ποτέ. Κούβα και Β. Κορέα εύκολα θα μπορούσαν να εξαφανιστούν από τον παγκόσμιο χάρτη, αλλά η παρουσία τους είναι χρήσιμη για το παιχνίδι προπαγάνδας, γι' αυτό τους επιτρέπεται να υπάρχουν. Η Χιλή και η Ιταλία του ιστορικού συμβιβασμού, αντίθετα, έβαζαν σε κίνδυνο το σύστημα και εξουδετερώθηκαν. Αυτά όμως δεν σας ενδιαφέρουν, όπως δεν σας ενδιαφέρει ο διάλογος.

@ 14:59 STOIXOS....έλα μου όμως που προτιμώ να παίζω μαζί σου......;)

@ 15:41 Μπά, ξέχασες να βάλεις και το ψευδωνυμο, πως έτσι? Μα ούτε εσένα δε σε ενδιαφέρει ο διάλογος, αλλά η προπαγάνδα-κατοίχηση-μάζεμα ψηφαλακίων!

Επικαλείστε συνέχεια την αξία της Ελευθερίας. Ερώτηση: μήπως η έννοια της ελευθερίας δεν είναι συμβατή με την ανθρώπινη κοινωνία; Υποστηρίζετε ότι η ελευθερία χαρακτηρίζει την οικονομία της αγοράς, διαπιστώνω όμως ότι στο σημερινό καθεστώς ελεύθεροι είναι μόνο οι πλούσιοι, εγώ δεν είμαι.

Ο ήχος γράφεται με ήτα, η κατήχηση προέρχεται από το ήχος. Μάθε ορθογραφία. Πέραν αυτού, θα 'θελα να μάθω, εγώ τι προπαγανδίζω κατά τη γνώμη σου;

Κι άλλη ερώτηση: μήπως η κοινωνική δικαιοσύνη υπερτερεί της ελευθερίας; (η δικαιοσύνη είναι στενά δεμένη με το σύνολο ενώ η ελευθερία αφορά άτομα)

18:22 η ισότητα πάντως σίγουρα δεν είναι συμβατή με τη φύση, είτε αρέσει σε κάποιους πειραγμένους είτε όχι. Ομοιομορφία και επομένως ισότητα δεν υπάρχουν πουθενά εκ των πραγμάτων. Ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του πορεύεται και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στα πλαίσια της όποιας ελευθερίας επιτρέπουν οι συνθήκες. Τα υπόλοιπα είναι βλακείες για...στοίχους-τοίχους κλπ

15:41 μήπως ο μόνος τελικά...παρατρεχάμενος είσαι εσύ; για πες μας για το επιτυχημένο καθεστώς της β. Κορέας δυο λογάκια. Ή καλύτερα πήγαινε και πες μας τα....νέα για το τι επικρατεί εκεί, και αν γυρίσεις πίσω σφύρα μου κλέφτικα. Καλά, εσένα βέβαια μπορεί να εκτιμηθεί ο θαυμασμός σου και να σε κρατήσει ο Κιμ για...ινστρούκτορα! Ελπίζω μόνο να σου αρέσουν τα 3 επιτρεπόμενα αντρικά κουρέματα, γιατί αν διαννοηθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό θα προτιμούσες να είχες κόψει το κεφάλι σου! Χαχαχα!

Ανώνυμε 18:57, τι σχέση έχουμε εμείς με τη φύση; Αν το πιστεύεις, πήγαινε σε καμιά ζούγκλα να κάνεις τον Ταρζάν. Εκεί να δεις ελευθερία.

18:37 έννοια σου και ξέρω πως γράφεται η κατήχηση, χαχαχα, απλά αυτό ξέφυγε με κάποιον τρόπο, γιατί μάλλον είχα στο νου μου κάποιον...τοίχο, ντουβάρι, στόκο βρε παιδί μου.

Για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων και τη σχέση του με τον εκλογικό νόμο της Κούβας έχει γνώμη ο δύSTOIXOS;

19:57 Ναι ρε συ, έχεις δίκιο, όπου μπαίνει ο στοίχος-στόκος ξεφτιλίζεται λίγο το θέμα, αλλά τα τραβάει ο οργανισμός του.....και έπεται και συνέχεια.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.