Κυκλοφοριακό Πάρκο σε… έρεβος

Κυκλοφοριακό Πάρκο σε… έρεβος

Ιούλιος 01, 2016 - 10:03
4 σχόλια

Κάποιο χέρι γύρισε το διακόπτη και επέφερε συσκότιση στο Κυκλοφοριακό Πάρκο Μερκοβουνίου, χωρίς ο νους του να σκεφτεί ότι στον πολιτισμό δεν χωράνε εμπάθειες.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως έγινε εν αγνοία του Δημάρχου. Παρακαλούμε για την άμεση φωταγώγηση του Πάρκου, ως ελάχιστο δείγμα πολιτισμικής ευαισθησίας.

Κώστας Παπαδόπουλος
Δ/ντης Νευρολογικού Τομέα
Γ.Π.Ν. Τρίπολης

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Κ ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΡΚΟΒΟΥΝΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ;;;;;

Αλλες περιοχες της Τριπολης εχουν αλλη μεταχειριση. Το Μερκοβουνι ως πριαστειο ισως το ομορφοτερο της Τριπολης δεν εχει τετοια προσοχη. Το Παρκο καταρχιν κουρευεται οταν εχει καποια γιορτη ή στις εκλογες. Τα φιδια πολλα. Αφηστε που θα επρεπε να συντηρηθει κ να λειτουργει ως πραγματικο παρκο κυκλοφοριας για τα σχολεια. Που ειναι τα καρτ; Που ειναι να μαθουν τα παιδια οδηγικη συμπεριφορα; Ετσι θα αναπτυχθει ολη η περιοχη. Τωρα οσον αφορα στη συσκοτιση πρεπει να παει ο ιδιος ο δημαρχος να δει τι συμβαινει. Εαν το εκοψε το ρευμα επισημος να τον αναγκασει σε παραιτηση. Αυτο ειναι σωστο να γινει.

Μιλαμε για μεγαλους βλαχους εαν τα κανανε αυτα. Ανοιχτε τα φωτα ρεεε. Περπαταμε απο Τριπολη καθε μετα προς τα κει. Θα μας φαει κανα σκυλι ρε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.