Επαναλειτουργεί το ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου

Επαναλειτουργεί το ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου

Ιούνιος 30, 2016 - 17:30
1 σχόλια

Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό

Το Παράρτημα Πελοποννήσου της ΑΣΠΑΙΤΕ (με έδρα την πόλη του Άργους) ανακοινώνει την επαναλειτουργία του  τμήματος ΠΕΣΥΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 28/29 Ιουνίου 2016 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλε η Διεύθυνση του Παραρτήματος Πελοποννήσου.

Πρόκειται για μια απόφαση η οποία θα ενισχύσει και θα εδραιώσει τη λειτουργία του Τριτοβάθμιου Ιδρύματος στην πόλη του Άργους, αυξάνοντας τον αριθμό των σπουδαστών αλλά και αναβαθμίζοντας την ακαδημαϊκή του λειτουργία.
 
Η Διεύθυνση του Παραρτήματος Πελοποννήσου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την υποστήριξη του αιτήματος για την επαναλειτουργία του Τμήματος ΠΕΣΥΠ προς:
 
Τους βουλευτές του Νομού Αργολίδος:
 
1.    κ. Γκιόλα Ιωάννη
2.    κ. Ανδριανό Ιωάννη
3.    κ. Μανιάτη Ιωάννη
για τις επιστολές υποστήριξης του αιτήματος της Διεύθυνσης του Παραρτήματος Πελοποννήσου για την επαναλειτουργία του Τμήματος ΠΕΣΥΠ τις οποίες  απέστειλαν προς τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή της ΑΣΠΑΙΤΕ καθώς και για τις επερωτήσεις που υπέβαλαν προς τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.
 
Τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αργολίδος κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο,
ο οποίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή της ΑΣΠΑΙΤΕ υποστήριξε το αίτημα για την επαναλειτουργία του Τμήματος ΠΕΣΥΠ.
 
Το Δήμαρχο κ. Καμπόσο Δημήτριο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών για την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος για την υποστήριξη του αιτήματος για την επαναλειτουργία του Τμήματος ΠΕΣΥΠ.
 
Ο Διευθυντής του Παραρτήματος  
 
 
Δρ Μουσταΐρας Παναγιώτης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Aν χρειαζόταν την υποστήριξη και το σπρώξιμο καμπόσων βουλευτών θα είναι απαραίτητη η λειτουργία του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.