Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Αμπνταλά

Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Αμπνταλά

Ιούνιος 30, 2016 - 10:05
5 σχόλια

Ο μεταγραφικός ''οργασμός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τους κιτρινομπλέ να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κασίμ Αμνταλά.

Η αρκαδική ομάδα έπειτα από εξονυχιστικό ψάξιμο  φέρεται να καταλήγει στον Κασίμ Αμπνταλά  και να βρίσκει στο πρόσωπο του Γάλλου ποδοσφαιριστή τον ιδανικό αντικαταστάτη  που θα καλύψει το κενό του Μπράιαν Λούι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι δύο πλευρές έρθει σε συμφωνία με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στη ήδη στην Τρίπολη για να περάει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους κιτρινομπλέ.

Ο Κασίμ Αμπνταλά είναι 29 ετών με μακρά θητεία στα Γαλλικά πρωταθλήματα και κυρίως στηn League 1 αφού πέραν από την Εβιάν όπου αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Μαρινιάμ, της Σεντάν αλλά και της Μαρσέιγ έχοντας γεμάτες χρονιές με πολύ καλές παρουσίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται μετά τον Σόνι Σεφί να προσθέσει ένα ακόμα Γαλλικό κλειδί στην αμυντική του γραμμή με τον Κασίμ Αμπταλά να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες ώρες να γίνει το έβδομο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

έχετε μαζευτει ενα καρο καμμενοι εδω μεσα που κράζετε την ομαδα. δεν πειραζει ρε δειτε το γαυρο και το βαζελο απο την τηλεοραση αφου δεν σας κανει ο αστερας. αλλα ποσο σας ποναει που καθεστε και γραφετε τοσο μαλακισμενα σχολια

zidane μη σκας παιδακι μου...........εσυ θα εισαι η επομενη μεταγραφη ..........θα σε παρουν και εσενα τετοιο πουλεν που εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zindan τον διώξανε τον παιχταρά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα; χα χα ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.