Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη (vid)

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη (vid)

Ιούνιος 29, 2016 - 19:21
12 σχόλια

Σε μια κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δήμήτρης Παυλής, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΠΕ κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, μίλησαν για την πρωτοβουλία διοργάνωσης από μέρους της ΔΕΠΕ, του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ που χαίρει της θερμής υποστήριξης του Δήμου Τρίπολης και θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας, το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, φιλοξενώντας σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών μέσων, εκπροσώπους της πολιτείας, του τύπου, των πολιτικών κομμάτων, προέδρους δημοσιογραφικών ενώσεων, βουλευτές του νομού και εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Μια τέτοια πρωτοβουλία διοργάνωσης, σύμφωνα με τον κ.Σωτηρόπουλο, όχι μόνο θα φέρει στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος την πόλη μας αλλά και θα αποτελέσει τη βάση μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης σε θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον των Δημοτικών ΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, ευχαρίστησε το προσωπικό της ΔΕΠΕ για την ιδέα διοργάνωσης ενός τέτοιου συνεδρίου, που για πρώτη φορά υλοποιείται στην Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την μελλοντική προοπτική των Δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και για την ευθύνη καλύτερης, αξιόπιστης και με σοβαρότητα μετάδοσης πληροφοριών.

Κλείνοντας, ο κ.Παυλής, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο 1οΠανελλήνιο Συνέδριο, αναφέροντας πως τα Δημοτικά ΜΜΕ και όλοι οι συμμετέχοντες προσκεκλημένοι, όχι μόνο θα συμμετάσχουν στις εργασίες του επικείμενου Συνεδρίου παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες εισηγήσεις,  αλλά θα έχουν και την χαρά να επισκεφτούν και να γνωρίσουν καλύτερα την Αρκαδία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Στην Τρίπολη το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΜΜΕ


12 Σχόλια

το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν φταίει κανείς άλλος, εμείς οι πολίτες φταίμε που δεν σας στέλνουμε σπίτια σας, αποτυχημένοι και λ@μ0γ1α !!!!!!!!!!!

Oταν κλείνουν επιχειρήσεις που συντηρούσαν βιοπαλαιστές είναι πρόκληση η προβολή δραστηριοτήτων των καλοπληρωμένων βυσμάτων πολλών αφεντάδων

@Paul Tomsen Τετ, 29/06/2016 - 20:08...Καιρό είχαμε να ακούσουμε τις πίπες σου και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μας απογοήτευσες...Δεν πετάγεσαι καλύτερα να τους τα πεις face to face αυτά τα περί «καλοπληρωμένων βυσμάτων»; Ή μήπως τα φουστανάκια που φοράς, δεν στο επιτρέπουν; Γιατί είναι πασίδηλο, από το Paul Tomsen που χρησιμοποιείς, ότι είσαι άνθρωπος που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του...Άντε τώρα να φας το καλαμπόκι σου, κότα λειράτη...Κι όταν θα βρεις τα @@χ@@ια, ξαναγράψε σχόλιο...Αυτή τη φορά όμως υπέγραψε ως Βελκουλέσκου, για να δικαιολογήσεις τα φουστάνια...

Ο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ.... ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ

H επιτομή της άχρηστης δομής που συνυπάρχει με την κρατική και την ιδιωτική ραδιοφωνία μόνο και μόνο για να βολεύουν τα *** της Τ.Α. τους περί την επικοινωνιακή πολιτική τους.

Πόσες αργομισθίες και άχρηστους οργανισμούς αντέχει μια χρεοκοπημένη χώρα;

@ 14.09 εξαρτάται από τα θεμέλια της πασοκαρίας της (όλων των κομμάτων και χρωμάτων)

@Pit Πέμ, 30/06/2016 - 14:09...Για τις «αργομισθίες» και τους «άχρηστους οργανισμούς» όπως τους αποκαλείς δεν μπορώ να σου απαντήσω, μπορώ όμως να σου δώσω αναλυτικά στοιχεία για το πόσους μ@λ@κες αντέχει η χώρα...Κι αν κρίνω από σένα και από τους άλλους γνωστούς αρχιμ@λ@κες "σύντροφο προβοκάτορα" και "Α ρε τρόικα, πόσο άργησες", αντέχει πολλούς...Δυστυχώς...Τα ονοματάκια σας δεν τά' πιασα, όμως, κουκουλοφοράκια του διαδικτύου...Είναι ωραία όταν γράφεις με την κουκουλίτσα, ε; Άντε για νανάκια τώρα και σκεφτείτε τί άλλη μ@λ@κί@ θα γράψετε αύριο...

Ασε τους ανιπερισπασμους, τις υβρεις και τις προσβολες και απαντησε επί του προκείμενου...για τη ταμπακιερα τπτ..η μπαλα στην εξεδρα..μονο ετσι ξερεις, γιατι μονο ετσι εμαθες..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.