Εύη Τατούλη: Ζητώ τη στήριξη της ΝΔ για την ανακούφιση των πληγέντων

Εύη Τατούλη: Ζητώ τη στήριξη της ΝΔ για την ανακούφιση των πληγέντων

Ιούνιος 28, 2016 - 09:45
4 σχόλια

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Εύη Τατούλη, νομικός και πολιτευτής Αρκαδίας, ενημερώνει προσωπικά τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία του Σαββάτου σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Τεγέα και Κορύθιο, αλλά και Καστρί, Άγιο Πέτρο και Άνω Δολιανά.

Η κυρία Τατούλη, η οποία βρέθηκε από το Σάββατο στον τόπο της καταστροφής, συμπαραστεκόμενη στους πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους και είδαν τις καλλιέργειες μιας ολόκληρης χρονιάς να χάνονται κάτω από τόνους νερού, ζητεί από τον κ. Μητσοτάκη το κόμμα της ΝΔ να αποστείλει κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία, αλλά και να συμπαρασταθεί ηθικά στους πληγέντες, ενώ θέτει εαυτόν στη διάθεση του προέδρου του κόμματος, προκειμένου να αναζητηθούν κονδύλια που θα βοηθήσουν τους πολίτες.

Ακολουθεί η επιστολή της κυρίας Τατούλη:

 

Αγαπητέ πρόεδρε,
 
Θα ήθελα να σας ενημερώσω προσωπικά για την δύσκολη ημέρα που ξημέρωσε για την Αρκαδία και τους δήμους Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Μαντινείας και Γορτυνίας, μετά τη θεομηνία του περασμένου Σαββατοκύριακου, και να ζητήσω την άμεση ενεργοποίηση του κόμματος στην διευκόλυνση αντιμετώπισης της καταστροφής, τόσο συμβολικά όσο και ηθικά.
 
Όπως γνωρίζεις η Μεγαλόπολη και ο δήμος Τρίπολης κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία του Σαββάτου. Ειδικότερα, επλήγησαν εκτός από την Τρίπολη και την Μεγαλόπολη, χωριά των δημοτικών ενοτήτων Τεγέας και Κορυθίου καθώς και τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Καστρίου, Αγίου Πέτρου και Άνω Δολιανών.
 
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δυστυχώς προκάλεσαν ολοκληρωτική καταστροφή και μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες και δρόμους, ενώ εκτεταμένες είναι και οι ζημιές σε σπίτια.  
 
Εκτιμώ ότι θα ήταν πολύ σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να κάνει εμφανή την ιδιαίτερη ευαισθησία που διακρίνει τους ανθρώπους της παράταξής μας, προγραμματίζοντας άμεσα την επίσκεψη κλιμακίου στελεχών του κόμματος που θα επιθεωρήσει τις πληγείσες περιοχές και θα προσφέρει συμβολική, ηθική και πραγματική στήριξη στους πληγέντες.
 
Προσωπικά από το Σάββατο βρέθηκα επί τόπου σε όλες τις δημοτικές ενότητες, συμμετείχα στις προσπάθειες διάσωσης των περιουσιών των συμπατριωτών μου και ζήτησα με δημόσια παρέμβασή μου την ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την άμεση στήριξη των πληγέντων.
 
Αξιότιμε πρόεδρε,
 
Θα σταθώ δίπλα στις πρωτοβουλίες σας που θα φανερώσουν στους συμπατριώτες μας το κοινωνικό πρόσωπο ευαισθησίας της παράταξής μας και των προσωπικοτήτων που την συνθέτουν. Είμαι στη διάθεσή σας να αναζητήσουμε από κοινού κοινοτικά κονδύλια που θα αμβλύνουν τις συνέπειες της καταστροφής και θα προσφέρουν άμεσα πόρους για να ανατάξουν τις περιουσίες τους οι πληγέντες.

Με εκτίμηση 

Εύη Τατούλη
Νομικός
Πολιτευτής Αρκαδίας


4 Σχόλια

ΡΕ ΑΣΕ ΤΗΝΝΔ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΜΜΜΜΜΜΜΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Aπάντηση Κυριάκου: Αγαπητή κοπέλα βοήθησέ μας να καταλάβουμε ποιός είναι ο Δήμος Τρίπολης και ποιός ο Δήμος Μαντινείας

ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ κα ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ......

ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΑΛΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.ΤΑΤΟΥΛΗ ;ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.