Η Τρίπολη πνίγηκε γιατί 150 λάστιχα αυτοκινήτων έφραξαν το ρέμα του Αγίου Νικολάου

Η Τρίπολη πνίγηκε γιατί 150 λάστιχα αυτοκινήτων έφραξαν το ρέμα του Αγίου Νικολάου

Ιούνιος 28, 2016 - 09:17
7 σχόλια

Παυλής: Το βουνό κατέβασε πάνω από 150 λάστιχα αυτοκίνητων και πολλά απορρίμματα

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Τρίπολης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, το ρέμα του Αγίου Νικολάου, πλησίον του στρατοπέδου Πεζικού, ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής που έπληξε την Τρίπολη το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Παυλής, το βουνό κατέβασε πάνω από 150 λάστιχα αυτοκίνητων και πολλά απορρίμματα, τα οποία συσσωρεύτηκαν στο γεφύρι με αποτέλεσμα αυτό να φράξει και το νερό να μην μπορεί να περάσει κάτω από τα γεφύρια.

Δυστυχώς οι πολίτες που εγκατέλειπαν στο βουνό τα απορρίμματά τους είναι οι υπεύθυνοι, μεταξύ άλλων, αυτή της καταστροφής. Σπίτια, αποθήκες και δρόμοι πλημμύρισαν επειδή κάποιοι συμπολίτες μας πετούσαν μεγάλα και άχρηστα για αυτούς αντικείμενα στο ύπαιθρο παράνομα, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να πνίξουν τις οικίες και τις περιουσίες των συμπολιτών τους.
 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ευτυχώς που πάλι οι πολίτες φταίνε κι ο Παυλής είναι αθώα περιστερά. Αφού δεν του πετάνε μερικά γιαούρτια την ώρα που τα λέει αυτά, καλά κάνει. Ξεχνάει κι αυτός κι όλα τα ανθρωπάκια που έχει γύρω του στα δημοτικά συμβούλια, πως τα ρέματα , τα χαντάκια και οι καταβόθρες του κάθε Δήμου, είναι στην αρμοδιότητα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ για να κρατούνται καθαρά. Και πιο πάνω από εκεί που δείχνει, πως είναι οι πολίτες οι φταίχτες, βρίσκεται ο Άγιος Βλάσης, που είναι δικό του αίσχος - δημιούργημα και σε μια επόμενη βροχή θάρθει κατά την πόλη. Πρέπει να έχουν και λίγη τσίπα, πέστε του, όταν μιλάνε δημόσια .

Η μόλυνση πάντως στον Αγ. Βλάση με τόσο νερό που έριξε μια χαρά κατηφόρησε προς την πόλη......

Αυτο που ο Μήτσος κατηγορεί συνεχώς και κουνάει το δάχτυλο στους δημότες να το κοιτάξει! Όσο για την τσίπα.....ε, εδώ γελάνε!!!!!!!

Δηλαδή κάποιοι ανηφορίζουν στο βουνό για να πετάξουν τα λααριχα του αυτοκινήτου τους.Κατι δεν μου κολλάει κε δήμαρχε. Όσοι αλλάζουν λάστιχα αφήνουν συνήθως τα παλιά στο συνεργείο. Το θέμα είναι τα συνεργεία που τα πάνε......

Αγαπητοί δεν ήταν 150 ήταν 128 τα μέτρησα εγώ, πήγε και ένας φίλος μου τα μέτρησε και τα βρήκε 180. Δουλευόμαστε...; Ο πλέον αναρμόδιος να μιλάει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο κ. Δήμαρχος. Ας μιλήσει η τεχνική υπηρεσία που είναι και αρμόδια & γνωρίζει για το εν λόγω σημείο & να εξηγήσει όπως οφείλει.. Υποχρεούνται να λογοδοτούν στους πολίτες για το εαν αυτό το σημείο που είναι πασίγνωστο ότι ειναι το κυριο ρέμα που κατεβάζει νερό, υπάρχει πρόνοια, σχεδιασμός και όλα όσα νομιμα απαιτούνται για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των πολιτων της Τρίπολης. Ας λογοδοτήσει κάποιος!

Βρε γατάκια....!!! Λιγότερη ώρα θα σας έπερνε να πάτε να τα μαζέψετε πριν τον κατακλυσμό, από την ώρα που κάνατε για να τα μετρήσετε αφού έγινε το κακό. Σα δε ντρεπόσαστε....Αν ήταν 149 δε θα γινόταν ότι έγινε.... Να ήξερα ποιος έριξε το 150ο ?

Το κινούμενο δάχτυλο είναι σήμα κατατεθέν του πρώην εκ Θεσσαλονίκης καταγόμενου αρχηγού σου Μήτσο μου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.