Η λαμπερή «πρώτη» του Αστέρα (pics,vid)

Η λαμπερή «πρώτη» του Αστέρα (pics,vid)

Ιούνιος 27, 2016 - 20:31
8 σχόλια

Με διάθεση, ενθουσιασμό, παλμό και μεγάλες φιλοδοξίες ξεκίνησε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ το απόγευμα της Δευτέρας (27/6).

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές αλλά και παίχτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έδωσαν το παρών ξεκινώντας και επίσημα τις προπονητικές τους υποχρεώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα φώτα έπεσαν στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (Τσουκαλάς, Σεφί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Κώτσιρας) που έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με την ομάδα αλλά και με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ για να παρακολουθήσουν αυτή την πρώτη  προπόνηση της Αστέρα.

Το παρών έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι της αρκαδικής ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου που δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα με τα βεγγαλικά που άναψαν δίνοντας ένα άλλο ξεχωριστό χρώμα σε αυτή την πρώτη προπόνηση αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές και με τα συνθήματα τους να φτιάχνουν από την αρχή κλίμα αγώνων.

Το πρώτο πρόγραμμα της χρονιάς περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να μπάινουν πλέον σε προπονητικούς ρυθμούς.

Όπως γίνεται αντιληπτό σταδιακά και τις επόμενες ημέρες η ένταση θα ανεβαίνει καθώς περιμένει πολύ δουλειά τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα με τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του να ετοιμάζονται για το χτίσιμο μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας έτοιμης να εκπληρώσει τις απατήσεις και τους στόχους της.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η λαμπερή πρώτη του Αστέρα


8 Σχόλια

τα χριστουγεννα θα μιλατε για νεο ξεκινημα .το οικοδομημα ειναι χτισμενο σε σαθρο εδαφος ,οι παικτες ειναι μικρου βελινεκους, οι ομαδες φτιαχνονται δεν αγοραζονται ,αλλα για να γινει αυτο .χρειάζονται γνωστες του αντικειμενου σε ολους τους τομεις

Ωπα να και οι νέοι Αμπράμοβιτς και Μουρίνιο σε φουλ εποικοδομητική κριτική.

Μας έχετε ζαλήσει με τα κιτρινομπλέ κόφτε το και κοιτάτε να κάνετε δουλειά.Ο κόσμος δεν είναι κουτός βλέπει τι μεταγγραφές έχετε κάνει φέτος που είναι πολύ φτωχές.όσο συνεχίζετε σε αυτό το ρυθμοεγω προσωπικά θα σας τα γράφω.

ΕΣΥ που ειρωνεύεσαι ποσσες φορές πηγές στον Αστέρα την χρονια που πέρασε και σε ποσσα εκτός έδρας εχεις παει;αλλα αν κρίνω απο τα 1683 εισητηρια Μ.Ο την χρονια που πέρασε καταλαβαίνω σε ποια παιχνίδια ήσουν !τα τελευταία 4 χρονια είχαν πολλα κέρδη απο την ομάδα λόγω Europa league και πωλήσεις παικτών και στην ομάδα έριξαν ψίχουλα και γαυτο ο κόσμος φωνάζει !!

Αστεράρα ακριβώς έτσι όπως τα γράφεις συμφωνώ μαζί σου.Όσο για τα1683 διαρκείας που λες μάλλον το έχεις δεί στον ύπνο σου.Φέτος που δεν πρόκειται να πάνε ευρώπη και το έχουν καταλάβει να δούμε πόσα λεφτά θα ρίξουν στην ομάδα.Άντε τώρα να πιείς το γαλατάκι σου.

Για 1683 εισητηρια που κόπηκαν μέσο όρο γράφω !ποια διαρκείας είδες;μάθε να διαβάζεις που έβγαλες γυμνάσιο με μέσον ,και σίγουρα κάπου διορίστηκες απο τον τροπο που Μίλας κύριε ξερόλα !!!

Σωστά για μέσο όρο μιλάς έχεις δίκιο.Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ατυχέστατα άν ήξερες για ποιόν μιλάς.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.