«Το δέκα το καλό με ένα κύπελλο» (pics,vid)

«Το δέκα το καλό με ένα κύπελλο» (pics,vid)

Ιούνιος 27, 2016 - 21:43
12 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και είναι έτοιμος να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία μιας νέας ομάδας αντάξιας των στόχων και των απαιτήσεων που υπάρχουν στον σύλλογο.

Αυτή θα είναι η δέκατη χρονιά του Αστέρα Τρίπολης στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα αποτελεί μία ιδιαίτερη και πολύ συμβολική σεζόν τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους της.

Σε αυτή την δεκαετία του Αστέρα στην Super League οι επιτυχίες είναι πολλές με κορυφαίες όλων την διπλή Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Αστέρα στους ομίλους του Europa League αλλά  και τον αλησμόνητο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τους κιτρινομπλέ να φθάνουν μία ανάσα από την κατάκτηση του.

Αυτό είναι το μεγάλο όνειρο του συλλόγου κάτι που ομολόγησε ο πρόεδρος της ΠΑε Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μπροβήλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως το δέκα το καλό να συνδυαστεί με ένα κύπελλο για την ομάδα αλλά και τον νομό.

Λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης στα ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο προπονητής της ομάδας Μάκης Χάβος αλλά και τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Σταύρος Τσουκαλάς και Νίκος Καλτσάς για τους στόχους της νέας χρονιάς, για τις αποφάσεις τους να έρθουν στον Αστέρα αλλά ενώ υπήρξαν και τα μηνύματα προς τον φίλαθλο κόσμιο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως το δέκα το καλό είναι στόχος να συνδυαστεί με ένα κύπελλο κάνωντας παράλληλα και μία αναφορά στις επιτυχίες της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ μίλησε  για τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρας κάνει τις μεταγραφές του όντας στην αγορά όπως λίγες ομάδες αλλά και πως το περσινό πάθημα να γίνει μάθημα έτσι ώστε να περιοριστούν τα λάθη και οι στόχοι του Αστέρα να γίνουν πιο εφικτοί.

Ο Μάκης Χάβος από την πλευρά είπε πως ο Αστέρας θέλει να παίξει ένα σωστό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο για να μπορέσει να φθάσει στους υψηλούς του στόχους ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις και το ποια θα είναι τα επόμενα κομμάτια του παζλ για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς εμφανίστηκε ήταν πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή του αλλά και από τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής από τον Αστέρα δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα στάθηκε και στην απόφαση του να αφήσει τον ΠΑΣ και την Ευρώπη για λογαριασμό του Αστέρα.

Το άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Καλτσάς μίλησε για την ‘έντονη επιθυμία του που έγινε πραγματικότητα να φορέσει την φανέλα του Αστέρα λέγοντας πως μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η διοίκηση της αρκαδικής ομάδας, ο Μάκης Χάβος αλλά και οι φιλοδοξίες της ομάδας που συμβαδίζουν με τον ίδιο. Επίσης ο 27χρονός άσος απάντησε στην ερώτηση πως στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο πατέρας του είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Παναρκαδικού ενώ έστειλε και το μήνυμα του στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις από την πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το δέκα το καλό με ένα κύπελλο


12 Σχόλια

Τι να πείτε ;εδω χάθηκαν ομάδες με κοσμο και ιστορία θα αντέξετε εσείς !ποτε δεν σας αγάπησε ο κόσμος της Τρίπολης κοιτά τι γινεται στα Γιάννενα και στο Αγρίνιο !εδω η καλαματα έκοβε ποιο πολλα εισητηρια απο εσάς οταν έπαιζε στην β εθνική και έστελνε 1500 άτομα στα εκτός αυτο που δεν κατάφεραν ποτε οι αστεριανοι !

Δεν φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που ρίχνουν χρήμα στην ομάδα και την πόλη χωρίς να σας χρωστάνε τίποτα. Άντε οπαδάκια της συμφοράς. Εαν δεν τους αγαπάτε όπως λέτε να πάτε να βλέπετε τοπικό, μπαλάρα και παιχταράδες. Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να βλέπουμε Α Εθνική και παίχτες που δεν θα βλέπαμε ποτέ από κοντά στα τοπικά σας. Έλα τώρα, άντε να δεις Άνω Ραχούλα εναντίον Κάτω Ποταμίτσας και ονειρέψου πρωταθλήματα και Europa League. Βγήκαν όλα τα άμπαλα και μοιράζουν μίσος και υφάκι. Ωραίοι πατριώτες ρε εσείς. Να καεί του γείτονα το χωράφι για να μεγαλώσω το δικό μου.

καλα σας λεει ο αποπανω ρε παιδια,αχαριστοι .οι ανθρωποι καταξοδευτηκαν,δε βλεπετε τις πωλησεις μπαραλες-γιαννου-φορτουνη-μπλασιτς κλπ κλπ τα εσοδα απο ουεφα που ευνοηθηκε απο αποκλισμους ελληνικων ομαδων και αυξηθηκε το ποσοστο χρηματων που πηρε!!!!!!!!!τα καινουριο γηπεδο που ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ταξατε και πατε γηπεδο το χειμωνα και γινοσαστε μουσκεμα πριν καν μπειτε μεσα,μιας και οι δρομοι ειναι λιμνες,το ιδιο και οι εξεδρες με την αναποδη κλιση ........αχαριστοι ανθρωποι!!!!!!!!! και προπαντων με βαση το πλυθησμο της τριπολης τα εισητηρια που ειναι πανω απο το μεσο ορο αλλων ομαδων ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

Ωπα ήλθε και ο οπαδός από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα και κάνει κατασκευαστικές συγκρίσεις. Να την πάρετε εσείς την ομάδα τότε ρε άρχοντες και να βάζετε λεφτά από την τσέπη σας για να κάνετε τη νέα Μπάρτσα της Ελλάδας. Καλά σας λέει ο πιο πάνω, τραβάτε στου Παναρκαδικού που είναι Μεάτσα να βλέπετε μπαλίτσα με τους μισούς παίκτες του Αστέρα μέσα (μην τα ξεχνάτε αυτά). Το αχάριστοι ισχύει. Τσέκαρε στον καθρέφτη αλλά μην τρομάξεις.

Anonymous Τρί, 28/06/2016 - 10:14. για πες μου λεω ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ? γιατι ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει. δε λεμε οτι δεν εχουν δωσει χρηματα για την ομαδα ,αλλα τη τελευταια χρονια την εχουν ψιλοπαρατησει την ομαδα και φαινεται...επεισης η συμπεριφορα του τυπου παμε την ομαδα καλαματα-πατρα κλπ πληρωνεται καποια στιγμη !!!!!!!!!!!!!!! με το πιστολι στο κροταφο και με τις απειλες δε γινεται τπτ

Σε λίγο θα μας πεις οτι λεφτα απο το υστέρημα τους έβαλαν ,μέχρι και τα σπίτια τους υποθήκη για τον Αστέρα !Αν δεν είχαν βγαλει ένα σκασμό λεφτα δεν θα ασχολούνταν ,και ειδικά τα 4 τελευταία χρονια έχουν βγαλει πολλα κέρδη απο το Europa league !εσυ που γάβγιζεις σε ποσά παιχνίδια εχεις παει και ποσά λεφτα εχεις δώσει για τον Αστέρα ;

Έχει σίγουρα δώσει πιο πολλά από εσένα γιατί προφανώς είναι της ηλικίας που έβλεπε τον Παναρκαδικό στην Β και μετά τον Αστέρα στην Α γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο αγοράκι. Είσαι μικρός προφανώς σε ηλικία και δεν το πιάνεις. Και διαρκείας έχουμε εμείς οι 40ρηδες και το ποδόσφαιρο αγαπάμε και το γνωρίζουμε ότι Μπάρτσα δεν θα φτιάξουμε. Και που είναι ρε μικρέ οι πατριώτες φίλαθλοι τις Κυριακές τόσα χρόνια? Στα καλά και στα ασχημα ? Σπίτι καναπεδιά και μόνιμη κριτική για κάτι που ούτε καν το στηρίζουν στην πόλη τους. Αλλά μη χαλιέσαι. Στη χειρότερη τα παρατάνε και σε τρία χρονάκια τοπικό.Γουστάρεις?

Για το μικρό της ηλικίας μου ειχα τα Αντερα και ειχα παει και νέα Σμύρνη ,και ΟΑΚΑ με την βαζελα ,άσε τα εντός έδρας που πάω χωρίς να παίρνω προσκλήσεις οπως κάποιοι κουβαρντάδες !οσο αν γουστάρω να παίζουμε τοπικό δεν γουστάρω ,γιατι δίνει σε 500 άτομα μεροκάματο η ομάδα άμεσα και έμμεσα !μην την πας άλλου την κουβέντα ομως ,γιατι αν ήθελαν θα έκαναν περισσότερα !!!

Μη μαλώνετε βρε παιδιά η ομάδα φέτος πάει για κύπελλο Ελλάδας.Δε βλέπετε τι παιχταράδες έχουν πάρει οι άνθρωποι.Δεν τους γνωρίζει αυτούς τους παίχτες ούτε ο Θυρωρός.

Αν δεν πιστευετε το ArcadiaPortal.gr μπορείτε να μπείτε ας πουμε στο SDNA που βγάζει και τον ΑΣΤΕΡΑ πρωταθλητή στης μεταγραφές.... αλλά εσεις τα ξέρετε όλα τραγιά της γορτυνίας... Διαβάστε εδώ να ξεστραβωθείτε http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/217410/asteras-sto-dromo-tis-epistrofis

μπαλαδορε βοσκε τι χολοσκας ρε παιδακι μου..........μη ζοριζεσαι να αποδειξεις τη γνωμη σου,ο χρονος και τα αποτελεσματα ειναι ο καθρεπτης σε καθε ομαδα,περιμενε να δουμε ποιος θα δικαιωθει.........μονο να μας πεις και ποιος εισαι τοτε να ξερουμε ποιον να αρχισουμε να γιαουρτωνουμε !!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.