Στην Τρίπολη ο Γ. Μπαλάφας για αυτοψία στην πληγείσα Αρκαδία (pics,vid)

Στην Τρίπολη ο Γ. Μπαλάφας για αυτοψία στην πληγείσα Αρκαδία (pics,vid)

Ιούνιος 27, 2016 - 10:49
4 σχόλια

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας βρέθηκε στην Τρίπολη τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, μετά τις καταστρεπτικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Αρκαδίας. Προτού μεταβεί στην έδρα της Περιφέρειας, όπου ο κ. Π. Τατούλης θα υποβάλει αίτημα για την κήρυξη της Αρκαδίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Βρισκόμαστε σήμερα στην Τρίπολη και στην Αρκαδία ένα κλιμάκιο κυβερνητικό με τον Γενικό Γραμματέα υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεπέ, μαζί μας είναι ο δήμαρχος φυσικά και ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού, έουμε επικοινωνήσει με τους άλλους βουλευτές του Νομού. Σκοπός είναι και να συζητήσουμε με τους τοπικούς παράγοντες, αλλά και να επισκεφθούμε τους τόπους των καταστροφών. Ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες ενέργειες για την αντιμετώπιση των καταστροφών.

»Ήδη χθες βρέθηκε στην Αρκαδία ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκης, έγινε η οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής, ο κ. Τατούλης θα υποβάλει το σχετικό αίτημα για να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», είπε ο κ. Μπαλάφας.

Video: 

Arcadia Portal.gr Στην Τρίπολη ο Μπαλάφας για αυτοψία των ζημιών


4 Σχόλια

ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ... ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!

Καλά, τελευταίες του μέρες είναι που μπορεί κουτσά στραβά να το παίζει Δήμαρχος. Τελειώσαν τα ψωμιά του προ πολλού....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.