Χορούς και δρώμενα «Από την Αρκαδία έως τον Εύξεινο Πόντο» παρουσίασε η «Αρκαδιανή» (pics,vid)

Χορούς και δρώμενα «Από την Αρκαδία έως τον Εύξεινο Πόντο» παρουσίασε η «Αρκαδιανή» (pics,vid)

Ιούνιος 25, 2016 - 10:17
10 σχόλια

Εκδήλωση με τίτλο «Από την Αρκαδία έως τον Εύξεινο Πόντο» για τη λήξη της χορευτικής χρονιάς διοργάνωσε το χορευτικό συγκρότημα «Αρκαδιανή» το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου στο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Το θέατρο γέμισε από κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τα χορευτικά που παρουσίασαν όλα τα τμήματα της «Αρκαδιανής». Χοροί και τραγούδια ταξίδεψαν τους θεατές στον Εύξεινο Πόντο και τους μύησαν στα ήθη και sτις παραδόσεις του τόπου. Η «Αρκαδιανή», όμως, τίμησε και την Αρκαδία και τους ανθρώπου της, με τραγούδια γνώριμα σε όλους.

Ένα πολύ όμορφο γλέντι πραγματοποίησε το χορευτικό συγκρότημα για ακόμα μία φορά με το κατάμεστο καλοκαιρινό θέατρο να χειροκροτεί μικρούς και μεγάλους που χόρεψαν επί σκηνής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χορός και τραγούδι στην εκδήλωση της Αρκαδιανής


10 Σχόλια

Βλέπω ότι είχαν ένταξη και νουμεράκια τσίρκου... συγχαρητήρια και του χρόνου λιοντάρια ελέφαντες κτλ... χαχαχαχαχχα

το προηγούμενο σχόλιο είναι και ανόητο και ακατανόητο. Ούτε ένταξη υπήρχε ούτε brexit. Σε άλλο άρθρο φίλε τεο, σχολιάζουμε για το τσίρκο της Ευρώπης

Τιμή μας που έχουμε τέτοιο Χορευτικό στον τόπο μας και τιμά τις παραδόσεις δίνοντας πάντοτε ξεχωριστές παραδοσιακές παραστάσεις.Και του χρόνου να είστε καλά να μας ξαναεκπλήξετε.

Καταπληκτικη εκδηλωση!! Δεν καταφερε να την δει ολος ο κοσμος δυστυχως γιατι δεν χωραγε το θετρακι...

Επιτέλους και μια εκδήλωση που οι ιθύνοντες δε διστάζουν να κάνουν τη διαφορά. Εξαιρετική δουλειά απο όλους. Χάρηκα που είδα τα παιδιά μου να απολαμβάνουν τον χορό τόσο πολύ.

Φίλη φίλε, δεν είμαι βέβαια από εδώ, αλλά και να χορεύω ξεύρω και τα λεφτά μου σε σχετικά σεμινάρια έχω φάει και πίστεψέ με είμαι αντικειμενικός...Που είναι η Αρκαδινή; Ε, ακριβώς απέναντι είναι η παράδοση...!!!ΚΑΜΙΑ σχέση....Μάθετε επιτέλους τίποτα πρώτα κ μετά εκφράστε ''εμπεριστατωμένη'' άποψη..!

Ωραίο τελείωμα , ΑΛΛΑ κάπου το έχω ξαναδεί ....... με Καππαδοκικά ! Άντε την άλλη φορά με πραγματικά κάτι διαφορετικό ...........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.