Τσουκαλάς - Καλτσάς και επίσημα στον Αστέρα (pics)

Τσουκαλάς - Καλτσάς και επίσημα στον Αστέρα (pics)

Ιούνιος 26, 2016 - 14:43
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε δύο σπουδαίες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών με τον Σταύρο Τσουκαλά και τον Νίκο Καλτσά να γίνονται πλέον και επίσημα μέλη της κιτρινομπλέ οικογένειας.

Η σπουδαιότητα των μεταγραφών αυτών γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν ανολογιστεί κανείς το γεγονός πως ο Αστέρας χρειάστηκε να σπάσει τα συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών αυτών με τις ομάδες τους.

Επίσης σημαντικό είναι το ότι και ο Σταύρος Τσουκαλάς και ο Νίκος Καλτσάς έδειξαν τεράστια επιθυμία να αγωνιστούν με την φανέλα με το αστέρι στο στήθος κάτι που δείχνει το μέγεθος που έχει αποκτήσει η αρκαδική ομάδα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσω ανακοίνωσης του που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε και επίσημα γνωστή την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών του Σταύρου Τσουκαλά και του Νίκου Καλτσά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Με μέθοδο και ουσία, μόλις ολοκληρώθηκαν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα μας. Οι Σταύρος Τσουκαλάς και Νίκος Καλτσάς είναι πλέον ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επήλθε συμφωνία για την αγορά τους από ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Τόσο ο Καλτσάς όσο και ο Τσουκαλάς, είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του ΑΣΤΕΡΑ κάλυψαν άμεσα τις οικονομικές απαιτήσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. Η μεγάλη επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς και της ομάδας μας να τους αποκτήσει, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ντυθούν στα κιτρινομπλέ!

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του Αστέρα που φέτος τερμάτισε ένατος.Μήπως νομίζει ο Αστέρας ότι απευθύνεται σε χαχόλους και δεν βλέπουμε πως πάει η ομάδα;Θα το δείτε μεθάυριο με τα διαρκείας.Όσο και να προσπαθέίται να πείτε πράγματα ο κόσμος ξέρει πήρατε δυο παίχτες της σειράς.Σοβαρευτείτε λοιπόν .

Το κόμπλεξ μερικών εδώ μέσα με τον Αστέρα δεν παίζεται... Αν τους χαλάει τόσο καλύτερα να πάνε να δουν κανένα τοπικό. Μην σκάνε να γράφουν μακακίες εδώ μέσα γιατί δεν τους δίνει κανείς σημασία

πως δεν τους δινει κανεις σημασια? ενας απ ολους και εσυ !!!!!!!!!!!!! και δεν ειμαι ο ιδιος που εγραψε πιο πανω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.