Πάνω από 60.000 Λονδρέζοι ζητούν ανεξαρτησία της πόλης και ένταξη στην ΕΕ

Πάνω από 60.000 Λονδρέζοι ζητούν ανεξαρτησία της πόλης και ένταξη στην ΕΕ

Ιούνιος 25, 2016 - 09:20
3 σχόλια

Με μια αίτηση, η οποία έχει μαζέψει, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 60.000 υπογραφές, ζητείται από το δήμαρχο να «κυνηγήσει» την ανεξαρτησία του Λονδίνου

Σαν να μην έφταναν όλοι οι πονοκέφαλοι με τους οποίους ξύπνησε (αν κοιμήθηκε) η Βρετανία, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας, από τον Τζέιμς Ο’Μάλι.

Ο εν λόγω Βρετανός, ξεκίνησε μια διαδικτυακή αίτηση, με την οποία θέτει ένα πάρα πολύ απλό ερώτημα στο δήμαρχο του Λονδίνου, Σαντίκ Καν: «Δήμαρχε Σαντίκ, δεν θα προτιμούσατε καλύτερα να είστε πρόεδρος; Κάντε το πραγματικότητα!».

Με αυτή την αίτηση, η οποία έχει μαζέψει, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 60.000 υπογραφές, ζητείται από το δήμαρχο να «κυνηγήσει» την ανεξαρτησία του Λονδίνου.

Και αυτό, διότι, όπως η Σκωτία, η οποία ψήφισε με μεγάλο ποσοστό Bremain, έτσι έκαναν και οι Βρετανοί του Λονδίνου. Συνεπώς ο Ο’ Μάλι, θεωρεί εφικτό, να επιδιωχθεί η ανεξαρτησία του Λονδίνου:

«Το Λονδίνο είναι μια διεθνής πόλη, και θέλουμε να παραμείνουμε στην καρδιά της Ευρώπης.

Ας το παραδεχτούμε – το υπόλοιπο της χώρας διαφωνεί. Έτσι, αντί για την παθητικά επιθετική ψήφο του ενός προς τον άλλο, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ας κάνουμε το «διαζύγιο» επίσημο και να προχωρήσουμε με τους φίλους μας στην υπόλοιπη ήπειρο.

Η σχετική αίτηση καλεί το δήμαρχο Σαντίκ Καν να κηρύξει το Λονδίνο ανεξάρτητο, και να ζητήσει να ενταχθεί στην ΕΕ – συμπεριλαμβανομένης της Ζώνης του Σένγκεν (εεεε θα τα πούμε για το ευρώ…).

Δήμαρχε Σαντίκ, δεν θα προτιμούσατε να είστε Πρόεδρος Σαντίκ; Κάντε το να συμβεί!

#londependence»

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

61% Έλληνες ζήτησαν πριν ένα χρόνο να μην ψηφιστεί άλλο μνημόνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να κηρυχθούμε αυτόνομο κράτος, εκτός μνημονίων ΤΩΡΑ.

@ 12.29 οι Αγγλοι κατάλαβαν τι έπαθαν σε 48 ώρες, το 61% του πιό έξυπνου λαού της γης θέλει χρόνο ακόμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.