Κατέρρευσε τμήμα οροφής κέντρου δεξιώσεων στην Τρίπολη

Κατέρρευσε τμήμα οροφής κέντρου δεξιώσεων στην Τρίπολη

Ιούνιος 25, 2016 - 22:50
3 σχόλια

Η σφοδρή νεροποντή έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους της Τρίπολης, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις πλημμύρες στους δρόμους αλλά και στις οικίες τους.

Όπως πληροφορήθηκε το Arcadia Portal, σε κέντρο δεξιώσεων κατέρρευσε τμήμα της οροφής από τη βροχή, την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη κοινωνική εκδήλωση.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, τα πεσμένα υλικά απομακρύνθηκαν και η δεξίωση συνεχίστηκε κανονικά.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

4 μέτρα γυψοσανίδα είναι και μάλιστα κρυφά για τον εξαερισμό ! έλεος πια. τα κανονικά προβλήματα δεν σας λένε τίποτα πια και ασχολείστε με ότι να ναι .... Γράψτε και για τους 1234 Τριπολιτσιωτες που έβρεξαν τα παντελόνια τους από την βροχή ... άντε πια ! Δεν περιμένω να το βγάλετε μπροστά όπως και τις άλλες φορές που μου κόβετε τα σχόλια . Ευτυχώς πάντα τραβάω βίντεο για να έχω και ντοκουμέντα !

Νομίζω ότι αυτη η γυψοσανίδα είναι το πρώτο θέμα που έπρεπε να μας απασχολεί. Και αν ήταν σοβαρό δημοσιογραφικό σάητ θα έπρεπε το πόρταλ να δημοσιέυσει το όνομα και λεπτομέρειες για το συμβάν. Αυτό είναι δημοσιογραφία.Για να προστατευτεί το κοινό από μελλοντική "καταπλάκωση λόγω κακοτεχνίας". Η προχειράτζα και το άρπακόλλα πρέπει να δημοσιοποιούνται. Τωρα από την γειτονιά θα μάθουμε πιο είναι αυτό το κέντρο για να μην ξαναπατήσουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.