Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού

Ιούνιος 25, 2016 - 16:15
5 σχόλια

Μετά την επιτυχημένη Γενική Συνέλευση και την εμπιστοσύνη στην διοίκηση του Παναρκαδικού από τα μέλη του συλλόγου έγιναν γνωστές και τα καθήκοντα των μελών της νέας διοίκησης.

Τα μέλη του συμβουλίου συγκροτήθηκαν σε σώμα όπως όριζει το καταστατικό με τον Νώντα Ψυχογιό να συνεχίζει ως πρόεδρος με αντιπρόεδρο της ομάδας τον Θεόδωρο Κουτσανδρέα.

Η νέα διοίκηση του τριφυλλιού έχει διετή διάρκεια και πλέον ξεκινά τιςνδιαδικασίες για τον σχεδιασμό ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 που βρει και πάλι τον Παναρκαδικό στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού

Πρόεδρος

Ψυχογιός Επαμεινώνδας

Αντιπρόεδρος

Κουτσανδρέας Θεόδωρος

Γενικός Γραμματέας

Κωστόπουλος Βασίλης

Ταμίας

Αγγελάκος Ιωάννης

Μέλη

Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος, Σίδερης Σάββας, Σπίγκος Αθανάσιος, Λουμπαρδιάς Στυλιανός, Μανδρώνης Κώστας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Προς αξιολύπητους σφετεριστές του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ: ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ διαθέτει δικό του γήπεδο και η φανέλα του είναι πράσινη. Το αίσχος της επανειλημμένης δημοσίευσης συγκεκριμένων φωτογραφιών θα συνοδεύει τους υποτακτικούς της επιμειξίας.

@-απάντηση: (Παραγκολόγος (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 26/06/2016 - 02:50.) Σωστά μιλάς για το χρώμα της φανέλας... Όμως ο Παναρκαδικός ΔΕΝ διαθέτει δικό του γήπεδο. Από κάτι παλαιότερους διοικούντες - λ@μόγια , το έχασε το γήπεδο λόγω Τεράστιων Χρεών. Το γήπεδο (για να μη χαθεί από τα χρέη) το αγόρασε ο Δήμος Τρίπολης. Πλέον είναι Δημοτικό γήπεδο και ανήκει σε όλους τους δημότες !!!! Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας...

Tα είπες όλα αλλά με άγνωστες λέξεις σε όσους απευθύνεσαι. Προτιμότερο το ρε λεβεντόπαιδα χάθηκε μια φωτογραφία από το γήπεδό μας με την ιστορικη φανέλα, ξεφτίλες!

Και του Αστέρα το γηπεδο επίσης είναι δημοτικό για να μη ξεχνιόμαστε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.