Έρχεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της πρώτης «MISS ΑΡΚΑΔΙΑ»

Έρχεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της πρώτης «MISS ΑΡΚΑΔΙΑ»

Μάιος 28, 2016 - 11:13
6 σχόλια

Η έναρξη για το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, στην Αρκαδία, είναι γεγονός! Για πρώτη φορά, ξεκινάει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της  πρώτης «MISS ΑΡΚΑΔΙΑ»!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ±16 Ιουλίου 2016,  o Νομός Αρκαδίας που αποτελείται από 5 Δήμους, θα παρουσιάσει όμορφα κορίτσια, επί σκηνής, με στόχο την ανάδειξη της ομορφιάς αλλά και της προσωπικότητας τους και η νικήτρια θα λάβει τον τίτλο «MISS ΑΡΚΑΔΙΑ»!

Θα είναι μια πολιτιστική και ψυχαγωγική εκδήλωση που επιδιώκει να προβάλλει το ταλέντο και την προσωπικότητα  νέων, όμορφων γυναικών της Αρκαδίας μας. Το event θα περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία, με guest performers, τους επικεφαλής της αυτοδιοίκησης και μια υποδοχή gala που έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό μας, το οποίο αποτελείται από εφήβους, οικογένειες, επιχειρηματίες, και επαγγελματίες!

“Η επίδειξη θα είναι ανοικτή για όλους και όλες και αναμένεται να προσελκύσει  πάνω από 1.200 επισκέπτες”!

Προωθητικές ενέργειες ξεκινούν από σήμερα στα social media (Facebook, Twitter, Instagram), με στόχο το event να προβληθεί περίπου σε 35.000 - 55.000 άτομα, μέχρι να οδηγηθούμε στο τελικό για την ανάδειξη της «MISS ΑΡΚΑΔΙΑ»!

Το event θα διεξαχθεί σε 6 στάδια:

·       Press conference!

·       Registrations!

·       Photo Shoot!

·       Road trip σε περιοχές τις Αρκαδίας!

·       Open round και ψηφοφορία μέσω των Media!

·       Final show με τις 15 Finalist!

Η σημαντική διαφορά σε αυτά τα Καλλιστεία «MISS ΑΡΚΑΔΙΑ», είναι η ανάδειξη όμορφων κοριτσιών, με καταγωγή από την Αρκαδία, για τα οποία, εκτός της φυσικής εξωτερικής ομορφιάς, θα δοθεί έμφαση και στην δυναμική προσωπικότητα τους, με στόχο και την ανάδειξη των ανθρώπινων αξιών, στοχεύοντας να σταματήσουμε τον «Μύθο»… πως η ομορφιά είναι μόνο εξωτερική!

Εμείς θέλουμε όμορφους ανθρώπους, με ξεχωριστές προσωπικότητες!

Σεβόμαστε την γυναίκα! Στοχεύουμε σ’ ένα αποτέλεσμα που θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, ενισχύοντας, την καλλιέργεια προσωπικότητας που διαθέτει μια γυναίκα, ταυτόχρονα με την φυσική της ομορφιά!

Ελάτε μαζί μας!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας, σήμερα! ΕΔΩ

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας


6 Σχόλια

Όλα τα είχε η Μαριορή... Ποιό φωτεινό μυαλό έχει αυτές τις ιδέες.. τι ψάχνει ξεκ@@κια ντόπιας προέλευσης;

Γιατί ρε φίλε τόσοι ξένοι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην πόλη μας δεν πρέπει να αφήνουν εδώ τα λεφτά τους;

στους 1200 επισκεπτες πρεπει να περιλαμβανετε και τους 1000 προσφυγες της ΒΙ.ΠΕ... δεν εξηγειται αλλιως!!

Πάρα Ξύπνησαν και θέλουν μ....., με ξένα λεφτά, των επιδοτήσεων ντε που όμως τώρα θα τις βλέπουν με το καλαμάκι τις πορτοκαλάδας... ότι φάγατε - φάγατε τώρα τα κεφάλια μέσα, μην το πολύ ζορίζετε γιατί αν αρχίσουν οι έλεγχοι τότε θα φανούν (;) που πήγαν τα λεφτά αυτά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.