Στον Αστέρα ο Καλτσάς

Στον Αστέρα ο Καλτσάς

Ιούνιος 25, 2016 - 18:00
6 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από μια "μαραθωνια" διαδικασία φθάνει στην επίτευξη μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης αγοράζοντας από τον Παναθηναϊκό τον 27χρονό μεσοεπιθετικό Νίκο Καλτσά.

Η επιμονή της αρκαδικής ομάδας αλλά και η επιθυμία του ίδιου του Νίκου Καλτσά να φορέσει την φανέλα με το Αστέρι στο στήθος έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής η οποία παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν είχε ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές.

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών για το εφετινό καλοκαίρι βάζοντας στο "οπλοστάσιο" του έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει την ποιότητα της μεσοεπιθετικής του γραμμής κυριώς στα άκρα της επίθεσης όπου και αγωνίζεται.

Το Arcadia Portal.gr από την αρχή του εν λόγω "σήριαλ" σας είχε ενημερώσει για το έντονο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης με αναλυτικά ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσεις αυτής για τον Νίκο Καλτσά με την μεταγραφή του πια να είναι γεγονός.

Την μεταγραφή του Νίκου Καλτσά στον Αστέρα Τρίπολης έκανε γνωστή η ΠΑΕ Παναθηναϊκος με ανακοίνωση της η οποία αναφέρει την πώληση του ποδοσφαιριστή από τους πράσινους στον Αστέρα όπως έγινε και με την περίπτωση του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκος Καλτσάς τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί επίσημα από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ το παρών θα δώσει και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα (27/6, 19:00) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκου

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Νίκου Καλτσά στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Καλτσάς εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2015, μετρώντας έκτοτε 27 εμφανίσεις και πέντε τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την πράσινη φανέλα».

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τι αλλη μακακια θα πειτε ρε; ειναι απο τις μεγαλυτερες μεταγραφες που εχει κανει η ελλαδα. οι βαζελοι εχουν ξενερωσει που φευγει και ο αστερας τον αγορασε... οχι δανεικο. Μπράβο ρε μάγκες περιμενουμε και αλλες μεταγραφες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.