Ανακοινώνεται η δικαστική απόφαση για τη μεγάλη σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αρκαδία

Ανακοινώνεται η δικαστική απόφαση για τη μεγάλη σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αρκαδία

Ιούνιος 25, 2016 - 09:45
3 σχόλια

Τις προηγούμενες εβδομάδες έγινε στο Ναύπλιο η δίκη των κατηγορουμένων της υπόθεσης διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Αρκαδία. 

Συγκεκριμένα, η πολυμελής σπείρα είχε συλληφθεί στην Τρίπολη τον Οκτώβριο του 2015. Είχαν διακινήσει ναρκωτικά συνολικής αξίας 25.000 ευρώ.

Για την υπόθεση αυτή, είχαν συλληφθεί στις 7.10.2015 το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 27, 27 και 31 ετών, αντίστοιχα, καθώς και τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 22, 22 και 49 ετών, αντίστοιχα, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο ένας 27χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον είκοσι τέσσερα (24) άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ως υπαίτιοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του έτους 2015, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά και  προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και κοκαΐνης), τις οποίες διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αρκαδίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

καλό θα είναι μέχρι να βγει η απόφαση να μην λέμε ότι είναι όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας

Ναι ρε ανώνυμε 13.19 ... Θίξαμε τα μαστούρια σου!!

Τα μαστούρια δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι έχουν συστήσει εγκληματική οργάνωση. Επίσης, κρατώ επιφυλάξεις αν την Παρασκευή θα έχουν την απόφαση. Απομένει η πρόταση του Εισαγγελέα και οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.