Τα κιτρινομπλέ «χτυπήματα» δεν σταματούν εδώ

Τα κιτρινομπλέ «χτυπήματα» δεν σταματούν εδώ

Ιούνιος 24, 2016 - 15:06
4 σχόλια

Tweet Γαλανακόπουλου για τα νέα πρόσωπα της πρώτης

Η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πλησιάζει καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) η ομάδα θα βρεθεί στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ για την έναρξη της προετοιμασίας της.

Ο Αστέρας φροντίζει αυτή η πρώτη να έχει την δική της λάμψη αλλά και νέα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά όπως αποκάλυψε δια μέσω twitter και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος.

Το τιτίβισμα του τεχνικού διευθυντή του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά: ‘’Και ο Γιώργος, και ο Σταύρος, και ο Κοσμάς, και ο Σόνι και ίσως ένας ακόμα δύο στην πρώτη της ομάδας’’.

Γιώργος δεν είναι άλλος από τον νεαρό πορτίερο Γιώργο Αθανσιάδη, Σταύρος ασφαλώς ο Σταύρος Τσουκαλάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα και από κει και πέρα, Κοσμάς είναι ο αριστερός χαφ και πρώην παίχτης του Ηρακλή Κοσμάς Τσιλιανίδης και  Σόνι αναφέρεται στον Σόνι Σεφίλ τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ όλων αυτών των ημερών από το Arcadia Portal.gr

Λίγα λεπτά μετά το tweet του τεχνικού της διευθυντή η αρκαδική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σόνι Σεφίλ ενώ από νωρίς το πρωΐ της Παρασκευής (24/6) είχε γίνει γνωστή η είδηση της συμφωνίας με τον Σταύρο Τσουκαλά.

Για τους άλλους δύο που συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα μεταγραφών και είναι οι Γιώργος Αθανασιάδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση τους και η παρουσίαση τους από τον Αστέρα Τρίπολης (όπως και με τον Τσουκαλά) τις επόμενες ώρες.

Σε αυτούς τους τέσσερις βεβαίως θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Γιάννη Κώτσιρα που ουσιαστικά άνοιξε τις μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης για το εφετινό καλοκαίρι ενώ ερωτηματικό αποτελεί το ποιοι μπορεί να είναι τα άλλα δύο νέα πρόσωπα που πιθανών να υπάρχουν στην πρώτη του Αστέρα Τρίπολης (ίσως ακόμα δύο).

Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας όλο αυτό το διάστημα βρίκσονταν καθημερινά σε επαφή με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του κιτρινομπλέ ρόστερ τόσο από την Ελλάδα όσο και από την αγορά του εξωτερικού.

Ο Αστέρας κινείται δυναμικά σε όλα τα μέτωπα και δεν αποκλείεται οι νέες μεταγραφές να έχουν λάτιν χρώμα καθώς για ακόμα ένα καλοκαίρι η Λατινική Αμερική που γνωρίζουν πολύ καλά οι κιτρινομπλέ να έχει την τιμητική της αναφορικά με τις προσθήκες της ομάδας για την νέα σεζόν.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται αναμένεται καυτό και με πολύ αγωνία για τον Αστέρα Τρίπολης και τους φιλάθλους του καθώς μένει να φανεί αν θα υπάρξουν και άλλα μεταγραφικά χτυπήματα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Συνεχίζετε την αμπελοφιλοσοφία και τα παραμύθια της χαλιμάς.Ο κόσμος δεν πιστεύει τίποτα πλέον και περιμένει να δεί.Ο Φετινός Αστέρας ειναι ο φτωχότερος των τελευταίων ετών.Οι παίχτες που πήρατε δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά και η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.Μας έχετε ζαλίσει με τα κιτρινομπλέ.

Ας Ελπισουμε οτι τα τιτιβισματα οπως λεει και ο τεχνικος διευθυντης θα εχουν αποτελεσμα με παικτες πουλια εντος αγωνιστικου χωρου και οχι κοτοπουλα οπως μερικα απο τα περσινα

να τουιταρεις και μενα ρε τζιμανι γαλαν............. πως το λενε δε θυμαμαι κιολας,τι εμενα δε θα με κανετε φιρμα ? ξερετε τι παιχτουρα ειμαι εγω ? εδω κολαει ο πιου !!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=iF4MWUqVyqE

ΕΣΥ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε αν δεν γουστάρεις τον Αστέρα μην έρχεσαι γήπεδο πήγαινε στο χωριό σου στη πλατεία τη μεγάλη ξέρεις ΕΣΥ εκεί που μεγάλωσες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.